[]

Metin Hara'nın Aşkın istilası yol kitabı en çok okunanlara girmiş

Gözümle görmedim ama az önce bi' arkadaşım epub sitelesinde gösterdi. 1.sırada tahmin etmekte zorlanmayacağınız fi var hemen ardında da metin hara'nın kitabı. onun altında da saphiens.

Bu zavallı insanoğlunun popülist yaklaşımı mı yoksa zavallı olan insanoğlu değil adam hakikaten beklentileri karşıladığı için mi çok okunanlarda ?


 
bize de bir adriana düşer mi umutları. umut etmek dünyadaki en tehlikeli şey. insanı vazgeçmekten alıkoyuyor.


  • angelofdeath  (17.07.17 19:05:48) 
iki sene önce, okuldaki bir derste bölüm başkanı bu kitabı okuyup çok beğendiğini söylemiş ve herkese tavsiye etmişti. epey de anlatmıştı. kimi arkadaşlarım okumuştu.

en çok okunanlara girmiş olmasını insanoğlunun populist yaklaşımı olarak görmekle beraber, bu olaylar olmadan önce bu kitabı okuyan, beğenen tavsiye eden insanlar da vardi ki biri epey saygın bir profesördü:)
  • dahinnotha  (17.07.17 19:06:28) 
kitabı okumadım ama bence gerçekten iyi bir kitaptır. yani boş bir kitap için bunca tantana yapılmaz diye düşünüyorum.

ama;
şimdi olanlara bakalım. ben ki tv izlemeyen gazete okumayan insanım, benim bile her şeyin en ince detayından haberim var. geçen hafta metin ve adriana'nın birlikte olduğu haberi çıktı, hemen ardından adriana "kitabını okudum çok etkilendim" dedi. kitap elinde yürürken fotoğrafları çıktı. metin de bu sırada açıklamalar üstüne açıklamalar yapıp kitabını anlatmaya başladı. (konu kitap değildi oysa adriana ile olan ilişkileriydi.) bugün de kitap en çok okunan olmuş. tüm bunlar bir hafta içinde oldu bitti.

pr diye bir şey var ve zaten kendi alanında yetenekli olan insanlar bu yeteneklerini herkese göstermek için bunu kullanıyorlar. al işte nusret bir metin iki.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (17.07.17 19:15:40 ~ 19:16:34) 
güzel bir pr calismasi.
kitap bahsedildigi kadar iyi olsaydi listelere girmesi 3 yil sürmezdi.

  • pilav  (17.07.17 19:23:04) 
kitap okumayan insanların kitap okuyorum diyebilmek için aldığı bir kitaptır muhtemelen. o kitabı alıp okuyacağım sürede aldığım nefesi sayarım daha iyi.

edit: ted konuşmasını izleyin hak vereceksniz. böyle kendini beğenmiş ve bomboş bir insan görmedim.
  • bohr atom modeli  (17.07.17 19:29:53 ~ 19:32:49) 
Bebenin anlamsiz bir tedx konuşması var, vaktine acimazsan bi izlemeye çalıs, gulersin o derece. O konuşmayi yapan birinin yazdigi kitabin cok para edecegini sanmam. Bu benim fikrim.
Hakikatten beklentileri karsiliyor mu demissin ya karsiliyordur, cunku bizim milletin listeleri etkileyen okuyan kesiminin beklentisi bu kadar.

  • a perfect lie  (17.07.17 19:31:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.