[]

İçerik yazarlığı işleri ( bir de sosyal medya sorusu eklendi)

arkadaşlar selam şimdi bir içerik sitesi oluşturuyorum. bu içerik sitesinin her gün güncel tutulması gibi bir düşüncem var, en azından site 1-1.5 senede bir ivme kazanana kadar.

bunun için aklıma gelen ilk çözüm; ücretli yazar almak oldu.
direkt site üstünden veya direkt word dökümanı halinde gönderebilirler diye düşündüm.

ama hayatımda hiç bu konularla ilgili temasım olmadı kimseyle.
sorum ise şu; içeriklerin onedio gibi olacağını düşünürsek (az metin, bol görsel) sizce kişilere ne ücret vermek gerekir? ve bu kişilere nerelerden ulaşabilirim?

şuan site üstündeki son hatalar revize ediliyor. belki bu içeriklere en yakın 10-15 gün içinde ihtiyaç duyacağım ancak yol hairtamı belirlemek için sormak istedim.

belki aranızda bu tür çalışan kişiler varıdr. siz insanlardan kaç para istiyorsunuz veya bu işin piyasası aşağı yukarı nedir?

 
bir sorum daha olacak;

instagram ve facebook'ta sıfırdan takipçi arttırmak bana daha doğru geliyor.
daha önce bir sayfamı da 35bine bu şekilde yükselttim ancak 1 senemi aldı neredeyse.

sizce yine aynı sitenin instagram ve facebook sayfaları için nasıl yol izleyeyim? reklamlarla yavaş yavaş takipçi gelmesini mi bekleyeyim?

yoksa 30-40bin takipçi satın alıp, onların insanlar üstünde yaratacağı "çok takipçisi varmış biz de takip edelim bakalım" algısı ile mi bir şeyler yapayım sizce? (sonrasında reklam tabi)

2. yöntem; ölçümleme yapmam bakımından berbat. ama cidden 0'dan da yükseltmek günümüzde hepten işkence gibi. çünkü reklam dışı gönderilerin her geçen gün görünürlüğü düşüyori
  • tchuck  (15.07.17 21:59:06 ~ 21:59:50) 
Çareniz: R10.net


  • veritaslibertas  (15.07.17 22:45:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.