[]

Lojmana çıksam mı?

Eskiden bize lojman vermiyorlardı artık veriyorlarmış, şu an yurtta kalıyorum oda arkadaşım normalde var fakat ayda 1 duş alıp kıyafetlerini almaya geliyor yok diyebiliriz.

Yurt - 300 tl
Ortam güzel - sıkılınca bir sürü arkadaş var sohbet edecek
Mutfak ortak ve oda temiz, 2 günde bir temizlik yapılıyor
Odada 3 tane büyük dolap var tüm eşyalarım sığıyor
Misafir gelemiyor

Lojman-400 tl
Ortam yok - herkes odasında
Terası güzel, manzaralı, mangal, masa tenisi ve salıncak var
Odada sadece tek dolap var
Mutfak ortak ve cok pis, kimse temizlememiş / odanın temizliği de bireye ait
Misafir girebiliyor

Not: Misafir önemli çünkü erkek arkadaşımla aynı şehirlerde yaşayamayacağız en az 1 sene falan, geldiğinde perişan olunabilir. Ben de ona gidemem çünkü ailesiyle yaşıyor o yüzden gelirse o gelir. Ne yapsam sizce? Tşkler.

 
İtü lojmanıdır kesin. Lojmana çık.


  • MaNOfTheYear  (12.07.17 22:23:32) 
Mutfak pisse olmaz. Temizliğe ben çok önem veririm. Sen de öyleysen yurtta kalmak daha iyi. Misafir konusu çok anlamsız. Sevgilin gelince action yaşamak istiyorsan otele falan gidersin.


  • dissendium  (12.07.17 22:25:12) 
yurt a devam


  • basond  (12.07.17 22:31:49) 
@dissendium action'dan değil de dışarda gezmek çok zor geliyor bana. Sabahtan akşama kadar bitmez de, günde ancak 1 mekana gitmeyi kaldırabiliyor bünyem, hem kahvaltı hem akşam yemeği dışarda olunca çok yorucu geliyor. Mutfağı kullanmam gerekirse 2'li ocak alırım odaya ama tek düşündüren arkadaşlarımdan ayrılmak galiba. Sıkılıyorum çünkü tek başıma.


  • ekaterina  (12.07.17 22:33:22 ~ 22:34:12) 
Sevgilin haftada 1 gün gelecekse geriye kalan 6 günde yalnız kalacaksın. Yurtta kalırsan 6 günün arkadaşlarınla geçecek, bir gün yorulacaksın. Ben lojman işini mantıksız buldum.


  • dissendium  (12.07.17 22:41:54) 
kendi adıma hiç düşünmez lojman derdim.
sen de dene, çok bunalır pişman olursan yurda dön.

ya da yurtta kal, oda arkadaşın da hazır pek görünmüyorken erkek arkadaşın yurda kaçak girsin diyeceğim ama yurt karma mıdır, anlaşılması durumunda sonucu ağır olur mu bilemedim.
öğrenci değilsin sonuçta, bir hocadan da böyle şeyler pek beklenmez.
  • filteria  (12.07.17 22:44:57) 
Lojmana çıkın, erkek arkadaşınız da rahat rahat gelsin kalsın. Hem lojmanın ne güzel manzaralı terası falan varmış, arkadaşlarınız sizi ziyarete lojmana gelir, terasta oturursunuz mangal yaparsınız oh mis. Odanın temizliğini de yaparsınız haftada 1-2 falan, tek odayı temizlemekten ne olacak, gözünüzde büyütmeyin temizliği. :) Mutfak işini de elektrikli ocak düşünerek çözmüşsünüz işte ne güzel. Lojman.


  • green knight  (12.07.17 22:45:24) 
@filteria yurt karma da ben korkarım öyle şeylerden, ay yok o olumsuz. :)


  • ekaterina  (12.07.17 22:58:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.