[]

İzmirde yasanacak semtler

Merhabalar. İstanbul kadikoy kosuyolunda yasiyoruz. 1 bebegimiz var. İstanbuldan izmire is nedeni ile gocme durumumuz var. Ama esim de ben de cok asina degiliz.
İs yeri havaalanina yakin bir yerde olan teknoparkta. Yasamak istedigimiz yer kosuyolu standartinda olmali. Bol parkli, yesillikli, insanlari rahat vs. (İstanbulda ozleyecegimiz tek sey bu semt olabilir)
İsyerine cok uzak olmayacak, toplu tasimaya rahat erisecegimiz, ferah sokaklari ve evleri olan semt onerileriniz nedir? Ha bir de baya guzel 3+1 bi evde ve guzel bi semtte isek en fazla butcemiz 2000 tl olur ev icin.


 
Bir Karşıyakalı olarak Bostanlı derim ama iş yerine uzak. Tabii bu uzaklık istanbul stili bir uzaklık değil onu söyliyeyim. Teknopark google da gördüğüm yerse havalimanına 45 dkka falan ama urla ya yakın urlada bir şeyler bakılabilir.


  • wallcan  (12.07.17 17:44:18 ~ 17:44:41) 
güzelbahçe olabilir.


  • finsidigi  (12.07.17 17:54:49) 
izmirde her yer yakın eğer araba varsa..

şu sıralar yelki çok rağbet görüyor narlıdereden hemen sonra güzel şirin bir yer

**kadıköyü izmirde aramak gibi bir hataya düşmeyin kesinlikle..
  • redeath  (12.07.17 18:12:09) 
Bostanlı gerçekten de güzel bir seçenek ama uzak. İşiniz Urlaya yakın olacağından Urla İskele, Güzelbahçe, Seferihisar, Narlıdere, Balçova gibi seçenekleriniz olacak daha çok. Baya sakin yerler bence bunlar ama bir süre sonra içiniz de bayılabilir bilemedim. Belki Urla değil de Balçova, Güzelbahçe gibi yerleri merkeze yakınlık açısından tercih edebilirsiniz.

Ben şahsen Urla'daki huzuru bazen çok özlüyorum yaşarken baygınlık geçirsem de. Denizaltı kafede oturup iki bira içmeyi falan.
  • blueprints and cigarettes  (12.07.17 18:19:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.