[]

Alkol isteğini azaltacak ilaçlar

Alkolik değilim, bunu belirteyim :)

Göbek yapmaya başladım. Her akşam iş sonrasında 2-3 tane içerim keyif amaçlı ama dediğim gibi göbek yapmaya başladım :/

Sadece Cuma, Cumartesi içeyim diye kendimi şartlayacağım ama destekleyici de bir ilaç kullanayım mi düşünüyorum..

Ne yapmalı ?

 
Ilaclik bir durum yok. Aliskanliklarini degistereceksin. Azicik irade. O saatlerde sana keyif verecek baska aktivetelere yonel. Her aksam 3 tane icmenin vucudun icin keyifle hic alakasi yok.


  • qazaqwsx  (05.07.17 11:10:33 ~ 11:11:58) 
yanında yediğin şeyleri azalt, çünkü araştırmalar gösteriyor ki bira değil patates / çerez yapıyor göbeği.


  • hosein  (05.07.17 11:30:00) 
spora başla


  • superb  (05.07.17 11:31:38) 
benzer durumdayım, araştırmak için not almıştım kısmet olmadı: ödül mekanizması


  • probiyotik  (05.07.17 12:02:10) 
hiçbir kaynak yok ama ben kendim için, canım bira çektiğinde (genelde her akşam) kilo almamak için birazcık taze zencefil rendeleyip maden suyuna koyuyorum, onu içiyorum. içki içesim ve tatlı yiyesim gidiyor. belki psikolojiktir.


  • turk kizi  (05.07.17 12:49:42) 
selincro var. ama içmeden önce alıyorsunuz aşırı içme isteğini azaltıyor, bağımlılık üzerine etkisi yok. siz yine de bir psikiyatr a görünün bence. kulaktan dolma ilaç alınmaz yaw.


  • tukenmez adam  (05.07.17 13:11:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.