[]

saç sorusu, belki perma

kızlar, şu an saçım tam olarak şöyle: www.google.com.tr
saç uzatmayı sevmediğimden kendimi bildim bileli en uzun hali bu. ilk kez azıcık uzasın diye düşünüyorum ama hava şartları dolayısıyla bağlamaktan başka bişey yapasım gelmiyor, bağlayınca da çok çirkin oluyorum :(

arada özel bi gün falan olunca dalgalı fön yaptırdığımda yakışıyor bence, şunun az kısasını düşünün: www.google.com.tr

sorum şu ki; bunun perma gibi kalıcı versiyonu var mıdır? öyle olursa hem saç enseden biraz toplanır, rahatsız etmez, hem de fazla bakıma gerek kalmadan düzgün durur gibime geliyor. yoksa bonus gibi tepeme mi toplanır?

kuaföre gidip, ne sonuç alacağımı bilmeden kendimi olayların içinde bulmak istemiyorum da :D bi akıl versenize pls :*

 
Kalıcı su dalgası... Ben yaptırdım daha geniş sarıyorlar böyle oluyor.


  • lcha  (04.07.17 15:01:18) 
@lcha, benimki kadar kısa saça olur mu dersin?
bi de ne kadar kalıyor?

  • manuel mandalina  (04.07.17 15:02:56 ~ 15:03:38) 
Benimki 6 ay kadar kaldı. Kısa saça da olur ya neden olmasın.


  • lcha  (04.07.17 15:11:08) 
Kuzenim yaptırdı bu uzunluktaki dalgalı-düz saçına güzel oldu. Ama nasıl bir işlem yaptırdı bilmiyorum


  • pastörizesüt  (04.07.17 15:12:26) 
Kalıcı permayla benim de arkadaşım yaptırdı tek kelimeyle iğrenç oldu, su dalgası gibi değil de iri perma oluyor, iri kıvırcık, nasıl anlatsam böyle su dalgası gibi geniş dalgalar olmadı asla. Maşa düzgünlüğü bekliyorsan çok üzülürsün.


  • ekaterina  (04.07.17 15:15:43) 
@pastorize, muhabbetin varsa bi sorsana neymiş?

@ekaterina, korktuğum da o aslında :/
  • manuel mandalina  (04.07.17 15:23:46) 
saciniz uzun degilse perma yaptirmayin, belki icha'nin dedigi olabilir. ama permada gercekten ilk basta kivir kivir oluyor, yaklasik iki uc ay sonra falan o guzel dogal dalgali hale ulasiyor, hele de saciniz uzun degilse iyice uzar bu sure.


  • kassiopeia  (04.07.17 15:25:56) 
@Kkassiope, soruda işte o doğal dalgalı permaya karşılık gelen şeyi sormaya çalışıyorum aslında. ama tam olarak tarif edemezsem ya da yapamazlarsa kuaförden bonus gibi çıkma tehlikesi de var. başka işlem olsa iyice kısa kestirir kurtulurum derdim, kısa saçı zaten seviyorum ama permalı saçı kestirerek kurtarmak da mümkün olmayacaktır korkarım :)


  • manuel mandalina  (04.07.17 15:37:21) 
permalı saçın dönüşü var, ben de ilk başta "ya kötü olursa" dedim kuaför bi ilacı var aynen geri düzeltiyor diye garanti etti. çocukluğumdan beri gittiğim biri, öyle atıp tutmaz o nedenle güveniyorum.

Sen de kuaföre danışabilirsin bu durumu. Kalıcı su dalgası bile olsa ilk 2-3 hafta daha kıvırcığa yakın oluyor ama perma gibi kıvır kıvır olmuyor.
  • lcha  (04.07.17 16:12:22) 
ok, 'kalıcı su dalgası' diyorum öyleyse. öncesi ve sonrası paylaşıcam sizle, çok mersi :)


  • manuel mandalina  (04.07.17 16:42:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.