[]

ingiliz ev arkadaşı

ingiliz kültürünü bilen eden veya haşır neşir olmuş insanlara soruyorum, ingiliz biri var ev arkadaşı olarak talip ama bilemedim açıkçası kültür farkı çok var mıdır yani ev içinde ortak alanda sorun çıkar mı temizlik saygı vs. gibi konularda?




 
Bence sadece ingiliz olmasıyla tahmin edilebilecek bir şey değil bu. Yani Türk var dünyanın en düzenli, en uyumlu adamı, Türk var dünyanın en hödük adamı.

Sadece şunu belirteyim; genel kanı İngilizlerin soğuk insanlar olduğu. Takdiri sizde.
  • himmet dayi  (03.07.17 18:54:11) 
yani genel kültür yapılarıyla dolayısıyla ev yaşayışlarıyla bize çok ters düşecek bir huyları var mıdır genel olarak anlamında sormuştum aslında yoksa tabii ki her insan farklıdır.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (03.07.17 18:55:31) 
ingilizler eve ayakkabi ile giriyorlar. bu onlari normali, yani ayakkabisiz girmek gibi aliskanliklari olmadigi icin unutabilir yada onemsemeyebilirler bunu. dikkate almakta fayda var.


  • ekyil  (03.07.17 19:01:01) 
bi sure yasadim ben ingilizler ile. 2 farkli yerde yasadim.

tv onunnde yemek yemeyi seviyorlar. masada yemek yeme gibi bi olaylari yok.

kafa insanlar ama bazilari cok sarkastik olabiliyor.

ayakkabi olayi - bi ev baya buyuktu. kopekler var diye ayakkabi giyiordum ama diger evde gayet ev terligi kullaniyordum.

bi arkadas hic yedigini ictigini temizlemezdi. biri cok duzenliydi. degisiyor yani. bi sorun olmaz ama
  • allanpoe  (03.07.17 19:13:13) 
Ingilizden Ingilize degisir. Genellemek cok zor. Benim bir Ingiliz arkadas benden daha Turk. Hey adi Tom degil, degil mi?


  • Traveller  (03.07.17 19:23:22) 
Malları çok kıymetlidir, herhangi bir şeyine zarar gelirse kuruşuna kadar alabilirler. Bana öyle olmuştu en azından.


  • rivulet  (03.07.17 20:11:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.