[]

alt komşuya su sızması

iki alt kattaki komşumun banyosuna havalandırma kısmından sürekli su damlıyormuş. bizim evde de birkaç ay önce banyo borularından tadilat yapıldığı için direkt bizden geldiğini düşünüyorlar. aradaki komşuda bi şey yokmuş. çok yaşlı oldukları için de laf anlatmak biraz zor. ben de dün geceden ana vanayı kapattım sorunun bende olup olmadığı anlaşılsın diye. sabah banyonun başka yerinden de su akmaya başlamış. sınavım işim gücüm olduğu için de tesisatçıyla uğraşmak istemiyorum şu an, ben vanayı kapattığım halde benden su gitme ihtimali var mıdır?




 
kombi tesisatından da akıyo olabilir.


  • kveldulv  (03.07.17 14:11:10) 
@kveldulv ama böyle bi durumda benim altımdaki komşuya da akması gerekmez mi?


  • la mort heureuse  (03.07.17 14:12:00) 
atık su borularından şüpheleniyor iseler, şehrinizin su ve kanalizasyon idaresini arayın ve kaçak tespiti için hizmet talep edin. bu hizmetin bedelini de diğer mağdurlara bildirin ve beraber ödemeyi talep edin. çünkü üst katında siz oturuyor olsaydınız sorunu üstlenin diyebilirdim ancak iki üst kat olunca ihtimal düşük kalıyor.
bir gününüzü ayırın, plan yapın, uğraşmak istemiyorum derken büyük maliyetlere katlanmak durumunda kalabilirsiniz. tespit yapılırken mutlaka bulunun.

5-6 ay önde yeni, tadilatını yaptırdığımız dairenin banyosu, taşındığımız gün alt kata su akıtmaya başlamıştı. İşi yapan ustaları geri getirdik. binbir nazla gelip sorumluluktan kaçmaya çalıştılar. takip edin ve hesap sorun.
  • cliquot  (03.07.17 14:38:53) 
tesisatçıyı çağırırsınız o size söyler. su öyle farklı bir şeydir ki 5. kattan sızar bir yolunu bulur 2-3-4 e uğramadan 1. kattakine sızabilir. tuğla araları, fayans boşlukları bunların sebebidir.
Vanayı kapatsan bile borunun içindeki sulardan sızar... ayrıca uğraşmak istemiyorum demeyin valla en sıkışık vaktinizde başa bela olur. bir gününüzü ayırın...

  • gotic  (03.07.17 14:49:55 ~ 14:51:22) 
uğraşmak gerekirse tabii ki uğraşılır da aramızda bir kat daha varken sadece beni uğraştırmaları bana anlamsız geliyor.


  • la mort heureuse  (03.07.17 15:08:22) 
ev sahibine haber et o uğraşsın


  • hosein  (03.07.17 15:10:11) 
çağırırsın tesisatçıyı komşuları da çağırırsın. onlara senden olmadığını ispat eder tesisatçının parasını verir gönderirsin. onlar da bir şey diyemezler. böyle yapmazsan sana takacaklar her allah'In günü dırdır ederler.


  • gotic  (03.07.17 15:11:16) 
En güzeli, tesisatçıyı onlar çağırsınlar. Tesisatçı sıkıntıyı tespit edip düzeltsin. Sizden kaynaklı ise, parayı ödersiniz. Kiracıysanız, ev sahibine durumu izah edip, kiradan kesersiniz...


.
  • kartallar yuksek ucar  (03.07.17 15:19:11) 
biz eski apartmanimizdayken boyle bir durum oluyordu, ust kattan su akiyordu tavandan gecip. direk su damlalari badanadan gecip sip sip damliyordu, tavan mahvoluyordu. kac kere ust komsuyla papaz olduk, sonuc olarak taaa diger en ust taraftaki komsunun borulari akiyormus ve aradaki taban suyu emip en uygun yer olan bizim mutfagin tavanindan bosaltiyormus.


  • beriberi  (03.07.17 15:40:34 ~ 15:41:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.