[]

Yine bu laf

Kız arkadaşım kendinden tiksindirdi hafiften ayrılık lafı edince de intihar edeceğini söylemeye başladı,ey ahali mantıklı bir yol söyleyin vallah yıldım ya.




 
kızlar da bu yolu iyi buldu cidden.
al karsına acık acık konus, hafiften falan değil , düzgün bir dille niye ayrılmak istediğini sevmediğini anlat işte.
2. yol kendinden soğut, arama, mesafe koy vb vb
  • keah  (17.01.10 20:24:30 ~ 20:24:45) 
ben olsam ailesi ile iletişim kurardım, ayrılmaya çalışıyorum fakat intihar etmekle tehdit ediyor diye.
zorla tedavi ettirilir, yalansa da yalanı yüzünden cezalandırılmış olur. gerçekse zaten tedavi görmesi gerekiyordur...

  • redlinetheturk  (17.01.10 20:29:57) 
bir daha x yaparsan ayrılırım demeyi düşündünüz mü. her tiksindirişinde bunu hatırlatın mesela


  • obez kirpi george  (17.01.10 20:54:48) 
bana yolla, ulan inci nin etkisindeyim hala.


  • radikalherif  (17.01.10 21:07:48) 
"et o zaman" demeyin. eder meder. yardım alması lazım, o da sizin probleminiz değil. kaçın.


  • leylak sarabi  (17.01.10 21:54:46 ~ 21:54:58) 
"Param yok kumar oynuyorum artık seninle boş boş gezemem . Borçlarımı kapatmam lazım "


  • chaud  (18.01.10 02:30:32) 
bence "şunu yaparsan ayrılırım" deme eğer gerçekten ayrılmaya çözüm olarak intiharı düşünüyorsa dediklerini yapar ayrılmamak için sonuç olarak sen intiharı düşünmeye başlarsın:)
ayrıca illaki ayrılmanız gerekmiyorki hani bu çıkmak için illaki çıkma teklifi etmeye gerek olmadığı gibi bi durum sen istediğin şekilde davranırsın konuşmak istersen konuş istemezsen konuşma gibisinden tamamiyle rahat davran

  • atakanpalaz  (18.01.10 02:58:46) 
aman diyeyim dikkat et. sakın et falan deme dolaylı yollardan ayrıl. bir akrabam üniversitedeyken sevgilisinden ayrılınca kız çilingir çağırıp içerde anahtarımı unuttum diyerek kapıyı açtırmış. eve geldiğinde kız üstüne benzin döküp yakmaya kalkmış kendisiyle. sağ kolu komple yanmıştı şu anda hala görünüş olarak çok kötü. böyle şeyler yapabileceğine inanıyorsan sakın ama sakın direk ayrılma neyinden hoşlanıyorsa onları değiştir bence.


  • the phantom of the opera  (18.01.10 04:31:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.