[]

Bu sevgiliye soylenmeli mi

Merhaba, diyelim bir arkadasiniz var A. Onun bir arkadasiyla sevgili oldunuz B. A'nin baska bir arkadasi C size daha once karsilastiginiz birkac kerede hep asilmis olsa. B'nin yani sevgilinizin C ile arkadas oldugunu ogrendiginizde bu durumdan bahsetmek mi gerekir bahsetmemek mi gerekir. A'nin haberi var her seyden. Yani sizden baskasindan da duyabilir ama bahsetmek de ara bozucu bir tavir mi ya da gereksiz mi sizce? Tesekkurler.




 
c asılmalara devam ediyor mu? etmiyorsa söylenmemeli. ediyorsa da söylenmemeli aslında.


  • elorelia  (30.06.17 17:02:51) 
Etmiyor, karsilasmadik son asilmasindan sonra. Ben kendisine de arkadasima rahatsiz oldugumu soylemistim zaten.


  • Domuz  (30.06.17 17:06:58) 
Ya benim tarzım açık sözlülüktür. Erkek olsaydım da söylerdim, bir kadın olarak böyle bir şey başıma gelseydi de söylerdim. Çünkü benden öğrenmesi daha güvenli ve doğru geliyor bana. Hem böyle bir şeyi partnerim yaşasa onun bana söylemesini isterim, olaylara kendim kurup kurup anlam yüklemek çok kötü bir şey.


  • yaren  (30.06.17 17:09:38) 
Ben de söylerdim herhalde sonra başka bir şekilde öğrenirse güven sarsıcı olur gerek yok.


  • pastörizesüt  (30.06.17 17:18:17) 
Düzgün ve olgun bi biçimde söyle. Kimin ne bok olduğunu bilsin.


  • zirrealist  (30.06.17 17:49:44) 
kimin ne bok olduğu bilsin diye bir cevap okudum.

iyi de adam asılmaya devam etmiyormuş. B ile sevgili olduğunuzu bildikten sonra durmuş olma olasılığı yüksek.

sevgiliniz olmadığı zaman da size karşı ilgisi olduğunu göstermesi de oldukça doğal.(burada ilginin dozunu tartışmıyorum)

bir sonraki asılmayı bekleyin. olmazsa bir şey söylemenize gerek yok.
  • eeb  (30.06.17 19:22:04) 
bence söylenmeli. herhalde başkasından duysam çok bozulur ve sinirlenirdim.


  • keçeli kalem  (30.06.17 19:27:57 ~ 19:41:23) 
Devam ediyorsa bence de söylenmeli. Devam etmiyorsa ancak görüşülüyorsa da düzgün bir biçimde söylenebilir zira başkasından bilmek veya kafada kurmak vs. yerine senden duyması daha iyi olur.


  • skooma  (30.06.17 19:34:23) 
@eeb ben de şöyle bi şey okudum: C size daha once karsilastiginiz birkac kerede hep asilmis olsa.

c resmen yavşak. bi kadına her gördüğünde asılır mı lan bi insan? tabii eğer yavşak değilse. hatun ilgi göstermiyosa ne uzatıyosun?

asılmasını bekleyecekmiş. bekle bekle. iş işten geçince hareket edersin güzel kardeşim.
  • zirrealist  (30.06.17 20:34:39) 
Eğer birdaha yaparsa bahsederim ama geçmişteyse çok bahsetmem.
Ne zaman anlatırım eğer sevgilim beni kızdırıracak bir şey yaparsa azıcık kıskansın der o zaman söylerim :D

  • powerpufgirl  (30.06.17 21:45:34) 
söylenmeli.
honesty is the best policy.

ama şakayla karışık, "bu da bana asılmıştı yahu" diye geçiştirilerek mi söylenmeli, yoksa "seninle önemli bir şey konuşmam lazım" diye dramatize mi edilmeli konusu tamamen durumun devam etme şekline, kişilere ve ortama göre değişir.
  • blatta hiberna  (01.07.17 12:39:07 ~ 12:39:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.