[]

Dizel otomatik 2013 model megane hb? Clio hb mi? Toyota auris mi sizce?

Dostlar, ikinci el araç arıyorum 55 bin tl civarında!

bu üç aracın düşük kmli hasarsız dizel otomatik ya da yarı otomatik versiyonlarında siz hangisini tercih edersiniz? ya da sizin bu fiyat ve özellikte başka marka tavsiyeniz var mı?

piyasadaki araçlarda polo çok küçük diye düşünmüyorum, ford da eski aracımdı sıkıldım ve sattım, Opelin tipi hoşuma gitmiyor. Yardımlarınızı rica ediyorum.

 
Teknik bilgim olmamakla birlikte astra kullandim, cok guzel arac. Onun disinda param olsa sanırım herhangi bir toyota alirdim. Masrafsız uzmeyen bir marka. Clionun da piyasasi ve motoru cok iyi. Secim yapmak zor.


  • veritaslibertas  (29.06.17 22:49:19) 
Toyota al düşünme.


  • iddaaci  (29.06.17 22:50:17) 
Auris


  • efruz  (29.06.17 23:02:07) 
Auris de eski kasa 2012 modeller var bu fiyata. 2013 leri 65 bin üstü biraz o kafamı karıştırıyor.


  • penaltiyi taca atan centilmen futbolcu  (29.06.17 23:05:53) 
auris akar ancak;
eski kasa auris alacaksan alma
boş megan alacagina icon clio al
clio ile megan arasinda kaldiysan 3-5 fazla verip dolu megan almak daha iyi ne de olsa c sinifi

not: clio otomatik kullaniyorum iyi araba falan eyvallah da sıkıcı , bariz sirket araci, sahsi kullanim icin bu arabayi para verip alan adama iyi gozle bakmam
  • technicalte  (29.06.17 23:10:17) 
Auris.


  • Mcfly  (29.06.17 23:10:36) 
Dizel auris de çok yakar mı bir de parça sorunu var toyotalar daha pahalı olur derler


  • penaltiyi taca atan centilmen futbolcu  (30.06.17 00:46:45) 
Neden eski kasalar daha şık duruyo aurislerde?


  • penaltiyi taca atan centilmen futbolcu  (30.06.17 00:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.