[]

Kızlar yeni görüşmeye başladığınız bir kişi..

Sadece tanıştınız, aranızda bir şey yok şimdilik. o kişi gidip daha ilk günlerden facebook'ta, instagram'da tüm eski fotoğraflarınızı beğense ne düşünürdünüz?

ben kız olsam ya bu çocuk abaza ya doğru dürüst sevgilisi olmamış, çaylak ya da ortaokul terk diye düşünürdüm. sizin görüşünüzü merak ettim.


 
flört halindeysek hoşuma giderdi, flört halinde değilsek de hoşuma giderdi.


  • fragile lady  (29.06.17 17:00:47) 
Bu ne ya derdim ben. O fotoğraflar açık olsa da bi anda açıp hepsine bakıp üstüne bi de beğenmesi, özelime girmeye çalışıyor gibi gelir. Evet garip ama böyle.

ha sen bana yürüyor mu diye sordun sanırım, bi şey diyemiyorum ona böyle tüm fotoğrafları beğenen bi insan grubu var çünkü. Yine de aklının köşesinde tut başka bi davranışını bekle.
  • ekaterina  (29.06.17 17:08:56 ~ 17:11:34) 
Dikkatini çekmişsin ama her şey olabilir, çok düşünme.


  • part time pollyanna  (29.06.17 17:09:33) 
hoşuma gider. alt tarafı fotoğraf beğenmiş, daha fazla yargıda bulunamam ¯\_(ツ)_/¯


  • pokerface  (29.06.17 17:30:58) 
ooo nikahı basıcak galiba diye düşünürüm anjdknsjf. ne düşüncem bişey düşünmem, herhalde beni beğendi der geçerim.


  • evde liyakat kalmamis  (29.06.17 17:31:03) 
Ben de her begendigi fotografimi acip eski gunleri hatirlarim, biraz buruk bidaz mutlu olurum. Bana o anlari yasattigi icin de tesekkur ederim ayrica. Baska da bir sey dusunmem.

pokerface, o surat ifadesi cok tatli ^^
  • lamira  (29.06.17 17:51:41) 
İşsiz olduğunu düşürüm. O kadar fotoğraf beğenilir mi?


  • Lim5  (29.06.17 19:50:57) 
Yalak bir tip olduğunu düşünür soğurdum.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (30.06.17 10:32:08) 
Biraz abartığını düşünürüm.

Aşırı iltifat veya beğenildiğimin gözüme sokulması beni rahatsız eder.
  • peggy  (30.06.17 10:39:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.