[]

Canım çok sıkıldı

Olayı anlatıyorum:

İnsanlardan kolay kolay bir şey isteyen biri değilim, çekinirim. Çok yakın olduğum bir akrabam var, eve dönüş yolunda beni de bırakıp bırakamayacaklarını sordum iki kere, bırakırız dedi. Bırakacakları yer de yollarının üstü, o yüzden rahatça sordum. İki kere sorma sebebim de teyit almak.

Bugün o akrabamın eşi de vardı, ona da sorayım dedim, ayıp olurdu sormazsam. Dedim işte arabada yer varsa (ki var, biliyorum) beni de bırakır mısınız. Öncesinde birkaç yere uğramam gerekli dedi, ben hala saf saf zamanın benim için sorun olmadığını söylüyorum. Yol üstünde birkaç yere uğrayacağım dedi de aydım olaya, o zaman olmaz tabii dedim. Yol üstünde uğranacak neresi var, gerçekten bilmiyorum ki bana kalırsa yok. Canım çok sıkıldı. Akrabam iki kere bırakırız derken eşinin öyle demesine çok bozuldum. Öyle bir plan varsa ikisi de biliyor olmalıydı diye düşünüyorum. Arabasını yiyecektim sanki. Neyse.

Bozulmam gereksiz mi? Canım boşa mı sıkıldı? O kişiye karşı bundan sonraki tavırlarımı bakış açılarına göre yeniden düzenleyeceğim.

 
Xxx ile konuştum bırakabileceğinizi söyledi gibi bir şey desen daha iyiymiş.
Hayatta şunu çok iyi öğrendim ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklığı. Kime güveneceğini şaşırıyor insan bazen.

  • [GODDARD]  (28.06.17 23:25:37) 
Bozulmakta haklısın ben olsam akrabaya uygun bi dille söylerdim.


  • ekaterina  (28.06.17 23:32:17) 
Azıcık bir materyali olan kendini bir şey zannediyor. Kimseye ağız eğmemek lâzım. Bozulmakta haklısın.


  • yirmisantim  (28.06.17 23:53:47) 
Bunu gayet kibarca açıkça rica etmişsin, müsait değillerse baştan söylemeleri lazım. Karısı mırın kırın etti demek ki.
Sonra giderlerken "hadi devilred geliyosun dimi?" dese keşke akraban, sen de "karın öyle demiyor dümbük" diye cevap versen, hayat bir dakikalığına güzelleşse :)

  • megalomaniac  (28.06.17 23:55:57) 
Bozulmakta haklısın. Ama onlar da senin gidecegin yerin yollarinin ustu oldugunu biliyor sonucta, onun icin onlarin teklif etmesini beklerdim ben olsam. Insanlardan kolay kolay bir sey istememeye devam et, doğrusu bu.


  • aquarium  (28.06.17 23:57:23) 
Herkesin dönüş zamanı farklı, kimse kimsenin dönüş zamanını bilmediğine göre karşı taraftan teklif de gelemez de soru bu değil zaten.

Benim akraba kadın olan taraf.
  • devilred  (28.06.17 23:59:28) 
Ben olsam ben de bozulurdum herhalde. Ama şöyle düşün, belki senlik bir durum yoktur. Belki bu ikisinin arası açıktır, limonidir. O yüzden eşine yakın olan birine iyilik yapası gelmemiştir adamın, gıcıklık yapası tutmuştur. Belki de adam gerçekten bir yere uğrayıp eşine bir sürpriz yapmayı planlamış falan olabilir. Perde arkasını bilemezsin. Çok farklı bir sebebi olabilir. O yüzden çok şeyapma.


  • i m cool with that  (29.06.17 00:56:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.