[]

miles and smiles kredi karti kullanmak?

normalde prensip geregi kredi karti kullanmiyorum. ama mil biriktirmek icin miles and smiles kullanayim diyorum. sizce mantikli mi?




 
açıkçası çeşitli kredi kartları var piyasada, mil biriktirme üzerine. hepsinin ayrı avantajları, sunduğu fırsatlar vs mevcut. aidatları da yanında cabası. ben maximiles kullanıyorum, iş bankasının. 2012'den beri bana bir barcelona gidiş geliş bilet aldırdı. şimdide 375 liralık uçuş puanı birikmiş. yani bir bilet daha alıcam. eskisi gibi avantajlı değil ama. bunun yanı sıra akaryakıt alımına neredeyse 200 liralık bedava yakıt aldım. kampanyaları takip ettim. sadece bu sene 6 sinema bileti verdi.

Özetle; aidat olmamasına, kampanyaların çeşitliliğine dikkat edin. Prensibinizi bi gözden geçirin. Akıllıca kullandığınız takdirde kredi kartı çok mantıklı.
  • cliquot  (28.06.17 15:20:11) 
Miles&smiles kullanıyorum ben, american express kartı da verdiler. Her ay kotayı tutturursan 1500 mil veriyor, american express'i hiç kullanmıyorum, hiç kullanmadığım için kampanya geliyor, kartının tozunu al 100 tl harcamaya 2500 mil gibi acaip kampanyalar gelince kullanıyorum. Her sene 20000 mil biriktiriyorum ayda 600-700 tl harcamayla. 20000 mil almanya gidiş dönüş veya daha uzak mesafeye tek gidiş olarak kullanılabiliyor. Mesela ben cidde bileti aldım, 1200 liraydı sadece alan vergilerini ödedim (260 tl). Kartın 150 tl aidatı var american express'in de 45 tl. Bence mantıklı, severek kullanıyorum.


  • ekaterina  (28.06.17 15:26:17) 
Çok mantıklı, ben iki üç ayda bir mille bilet alıp bir yerlere gidiyorum. Baya hastasıyım bu olayın.

Ha eskiden çok daha mantıklıydı, artık çok azaldı milleri ama olsun, yine de iyidir.
  • roket adam  (28.06.17 15:29:01) 
eğer uçak ve tatil amacıyla kullanacaksan adios kullan, çok daha avantajlı.


  • re noreno  (28.06.17 16:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.