[]

Sokak kedim bana küstü, moralim bozuk.

Merhaba. Saçma gelebilir ama cidden asabım bozuldu ve nasıl davranayım bilemiyorum, kuruntu mu yapıyorum sorayım dedim.
Nasıl tanıştık vs başka hikâye oraya girmiyorum. Bıcırığım 1 yaşında, sokakta yaşıyor, kışın çok soğuk günlerde apartmana alıyordum. 7 aydır her gün mama veriyorum, inanılmaz seviyorum. onu hep bi masamız var oraya götürüp kendisine özel besliyordum, oldu ki bi arkadaşı denk geldi ona da mama veriyordum. Ama artık yaz olduğundan fazla kedi dolanıyor pek yalnız kalamıyoruz o yüzden onlara da mama veriyorum ve beyimiz buna bozuluyor arada onları kovalıyordu ama küsmüyordu. Bıcırığın bir tane bacısı var, 2-3 haftalık doğum yaptığı için doymuyor ve acaip hırçın, Bıcırığım ondan korkuyor öyle söylim hemen uzaklaşır o saldıracak diye. Neyse işte bacısı beni görünce ondan önce geliyor ben de önce ona mama veriyorum Bıcırığa saldırmasın diye, bu birinci bozulduğu ikincisi de dün bi yavru kedi gelmiş buraya, mama verdim sevdim baktım Bıcırık buna saldırmaya yeltendi yavru da kaçıp yanıma geldi dedim bak o küçük sakın bişey yapma falan (gülmeyiniz) araya girdim tam giderken bu kez yavruya saldırdı ufak boğuştular tekrar araya girdim ve çok kızdım napıyosun diye, işte o andan beri bana karşı çok ciddi, yüzüme bakmıyor. Bugün mama götürdüm yine bacısı geldi aynı şeyler, Bıcırık Mamasını yedi gitti uzağa yattı seveyim dedim bana dokunma miyavlaması var 3 kez ayrı zamanda aynını yaptı bi daha sevsem tırmalardı öyle söylim. Kedilerin bu tür halleriyle ilgili bilgim yok, o yüzden bilenlere eskisi gibi olur muyuz abarttım mı sorayım dedim=) Tam bir ergen beyfendi.



 
Hehe güldüm. :) Kıskanmış başkalarından. Yenge de sinirli olunca bekar günlerini özlemiş bıcırık. Yavrular büyüyüp de kendi kendilerine bakmaya başlayınca onlar da rahatlar.


  • dissendium  (27.06.17 22:52:45) 
Sen çok şeker bir insansın. Bence onun için ısrarla mama koymaya devam et. Barışır eninde sonunda.


  • Lim5  (27.06.17 23:02:09) 
Kuruntu değil bence. Annem zemin katta oturur, balkonundan gelip geçen kedilere bakar, gözkulak olur. Birkaç kere bu oldu. Çeşitli sebeplerle bir kediye kızıp küstürdüğü oldu gelmeyi kestiler bir süre. Ben de bir kere yaptım bunu, tekrar barıştırmak 3 günümü almıştı. İnsan olsa eeh derim :)


  • taqster  (27.06.17 23:45:23) 
cok tatli bir duyuru olmus bu :))

yapabiliyorlar bazen boyle seyler, benim de kopegim küsmüstü. Birkac gun kendisiyle fazla ilgilenip severseniz eski haline gelir diye dusunuyorum.
  • fraise  (28.06.17 00:21:27) 
gerçekten çok tatlısın :) yapacak bir şey yok alışacak. biraz ona fazladan ilgi göster o zaman.
bizim evde de bir adet kıskanç var. sevgilimi her öptüğümde sarıldığımda ayaklarımıza dolanıp imkanı varsa da kucağa atlayarak araya giriyor ve söyleniyor.biz uyurken aramıza yatıp ikimize de dokunmak istiyor. diğer kedimizi severken yatakta gelip daha yakın olmak için surata oturuyor. huyları var onların da tıpkı insanlar gibi yapacak bir şey yok, elinden geldiğince eşit davranmaya çalış biz de evde öyle yapmaya çalışıyoruz.

  • fasulyek  (28.06.17 00:33:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.