[]

zorla denize götürülüyorum!!!

hiç istemememe rağmen ablamın deniz hasreti yüzünden denize gidicez. ben gelmeyim siz gidin dedim, annemle babam üstelememesine rağmen ablam yanıma gelip ağladı başka tatil günümüz yok filan diye. kabul etmek zorunda kaldım. bütün günüm ölücek yarın. hem de aşırı yorgunum. gitmiycem desem yine ağlıycak, gitsem benim için keyifli olmuycak napayım şu saatten sonra? sinirim bozuldu şu acındırarak ikna çabalarından artık. ama vicdanımı da susturamıyorum




 
git, iyi olur. denize girip saatlerce durmak zorunda değilsin. hem bunu isteyen ablan.
aynı senaryo bizde de olur her yıl. bizim hikayede bana senin rolün düşer çoğunlukla.

  • dahinnotha  (26.06.17 01:42:29) 
Bende 4-5 gün falan kalacaksınız sandım. Git yahu nolcak sanki. Zevklerinin pek uyuşmadığı bi arkadaşının alışverişine eşlik etmişsindir illa ki. Bu seferli senin ablan ve belli ki çok bunalmış, seni de yanında istiyor. Alışveriş kadar buhranlı bi konu da değil. Gitmezsen üzülürsün bence git. Hem belki senin de ona bu şekilde ihtiyacın olur bigün :)


  • megalomaniac  (26.06.17 01:46:58) 
Yer değiştirelim sen ramazan ol ben şaban süt kardeş. Ben giderim denize


  • exelance06  (26.06.17 01:57:21) 
Git yat şezlonga. Gölge olsun, kremini de sür. Güzelce kitabını oku. Arada ayaklarını suya sok geri gel yat. Ablanı kırma.


  • Lim5  (26.06.17 02:05:38) 
Bir günden bir sey olmaz. Hatır için gidilir. hiç gitmeyecegim deyip kesip atsaydin belki ama artik tamam demissin. Heves kırma boşver.


  • aquarium  (26.06.17 02:39:27) 
Deniz hasretiyle saatlerce yol gidip çuvalla para harcayan beni düşün. Sonra koşarak git


  • intihar etsem de kendime gelsem  (26.06.17 11:00:12) 
Git ya orda da dinlenirsin. Insanin ablasi icin bunu bile yapamayacak olmasi beni sinir etti. Ben ablam icin her seyi yaparim. Yorgunluk ya da baska sey fark etmez.


  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin_yine  (26.06.17 13:38:35) 
Kardeşinin tavrına sinir olmanı anlıyorum. Ağlayarak istediğini yaptırmak olarak mı yapıyor yoksa gerçekten içini sana açtığı için mi ağlıyor bilemem. Kardeş kadar aile kadar kıymetli bir şey yok. Biraz sakinleş, içindeki sevgiyi biraz yukarılara çek :) yarın çok yorgunum der uzanırsın rica edersin ilişmezler sana. Hem belki deniz havası sana da iyi gelir canlanırsın. Azıcık pozitif ol git bi sarıl ablaya :)


  • apartman teyze  (26.06.17 13:53:15) 
Denizden nefret ederim. Sevmediğimi bile bile biri zorla götürmeye kalkarsa kim olursa olsun reddederim. Benim hatrımı sevmediğim bir şeyle kullananı da sevmem. Hatır için de gitmem öyle bir yere ama tabii siz artık tamam demişsiniz. Artık olay hatrı geçmiş, söze dönmüş. Dönmeyin sözünüzden.


  • desdenova34  (26.06.17 14:37:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.