[]

Vodafone kazıgı

Annemin faturalı hattına Mayıs ayında 20 tl fazla gelmis durup dururken.Fatura detayına baktım. Mobil ödeme diyor. Müsteri hizmetlerini aradık. Bir firmadan ürün almisiz sözde. Bu faturayı ödemeniz lazım dediler. Biz de dedik,mobil ödemeye kesinlikle kapatin bundan sonra.24 mayısta mobil ödemeye kapatıldı annemin hattı.Mesajları duruyor hala.

Gelelim bugüne,haziran faturasinda 28 tllik mobil ödeme ile karsilastik gene bugün. Tepemiz attı tabi. Aradık müsteri hizmetlerini "Retro" bilmem ne adli sirketten hizmet almisiz.O sirketin numarasini verdiler.Bu numara kullanılmamaktadır diyo.Kısacası fasa fiso. Temsilci dedi ki mobil ödeme kapanmasi icin mesaj yollayayim. Neyse mesaji yolladi,anlasildi ki bizim mobil ödeme zaten kapalıymis.Simdi ben bu isle sonuna kadar ugrasmak istiyorum.Hadi o firma dolandirici para cekmeye calisti.Mobil ödeme kapaliyken Vodafone nasıl izin verir? Sikayet.var'a yazmayi düsünyorum ya da direk dava mi acalim? Cidden sert kayaya carptilar. 28 tl mebla degil ödenir ama ben bu uyanikliga sinir oluyorum.Kimbilir kac kisi daha magdur böyle. Napayim dostlar bi akil verin.Yönlendirmek isteyen avukat arkadaslar da olursa mesaj kutuma beklerim.


 
bunu bu aralar çok duyuyorum. benim annemin de başına geldi bir arkadaşa da geldi. annem vodafone, arkadaş avea (turk telekom) hatta en son delirdi hattını kapattı. geri almak pek mümkün diil.
kimse ne ürünü ne hizmeti ne bir şeyi biliyor, bir şekilde sizi üye yapıp her ay para koparıyorlar. yeni moda demek bu dolandırıcılık. size de çok geçmiş olsun, umarım çözebilirsiniz.

  • kaputt  (24.06.17 14:32:35) 
Btk'ya şikayet edip aynı zamanda da tüketici hakem heyetine başvurabişirsin. Tutar küçük olduğu için dava olmuyor bildiğim kadarıyla.. Ayrıca Vodafone'da herkes bu durumlardan şikayetçi. Kendilerinin bu dolandırıcılarla bir iş birlikleri var.


  • Son Müzakereci  (24.06.17 14:34:27) 
btk'ya yaz


  • nrmnm  (24.06.17 14:34:54) 
avukat değilim ama önce kapalı olmasına rağmen ücret kesildi. bunun iadesini istiyorum de.

red yazısı gönderirlerse tüketici heyetine gidersin kaymakamlıkta.

o da olmazsa dava açılır heralde.
  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (24.06.17 14:36:47) 
Btk falan son care bence. Abi cirkeflik yapacaksın. sert konusacaksin telefonda. Once sakince derdini tekrar anlat, para iadeni iste. Muhtemelen yok mok diyecekler. Sonra zaten insana sinir basiyor, sesini yukseltmeye basla. Musteri temsilcisine de cozene kadar kapatmayacagim de, cagri kacirdiklari için cozmeye ugrasirlar. Baktin olmuyor takim liderinize baglayin de. Bu can alici noktalari. Suan uygun degil baglayamiyorum diyeceklerdir, baglarsiniz deyip israr edin. Baglayana kadar kapatmayacaginizi soyleyin. Sonra hatta bekletip cozmeye çalışırlar. Bir odeme yapmamissiniz miktari hic farketmez sonuna kadar ugrasin. Cok uzucu ama gercekten bagirip cagirmadikca yardimci olmuyorlar. Kac kere bu sekilde cozdum. Basta normal konusuyorum ama gittikce tansiyonumu yukseltiyorlar, her sefer de illa bagirip cagirmak mi lazim diyorum bir sey diyemiyorlar.


  • veritaslibertas  (24.06.17 14:55:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.