[]

İş görüşmesi ve sonrası hk.

Merhabalar. Is gorusmeleri hakkında merak ettiğim birkaç şey var.öncelikle farkındayım benden başka başvuranların da olduğundan.sıram geldiğinde gidiyorum, görüşüyoruz ortam gayet iyi, sonuç olumlu olacak gibi ,tek bir olumsuz durum yok. Görüşme bittikten sonra biz size olumlu veya olumsuz olarak dönüş yaparız önümüzdeki süreç içerisinde diyip olayı noktalıyorlar ki bunların %90 ı hiç bir şekilde dönüş yapmıyor hatta arayınca telefona bile çıkmıyorlar. Madem durum olumsuz neden görüşme esnasında durumu bana iletmiyorlar ?? Beni yedekte tutmaya çalışıyorsanız ona da eyvallah ama geri dönüş yapıp bari bilgilendirin , hayvanlık etmenin ne lüzmu var?? En sonunda birine severim yapacağınız işi hayvan gibi şey yapıyosunuz ya deyip mülakata girmeden ortamdan ayrılıcam. ikcılar varsa şu durumu bi izah etsinler bana mümkünse . İyi günler herkeşe




 
aynı şeyleri işsiz olduğum zamanda onlarca kez yaşadım.hepsinin gırtlağını sıkasım geliyordu.tamamen yavşaklık başka açıklaması yok,bi pozisyon açık ise oraya adam alınır o alınacak kişi sensindir veya başkasıdır,aylar yıllar bekletmeler haber vermemeler tamamen yavşaklık


  • mukon  (23.06.17 10:32:41) 
ben de bunu çok merak ediyorum. cidden ik'cı arkadaşlar olumlu ve olumsuz bilgi veririz dediğiniz halde neden haber vermiyorsunuz?


  • hononu  (23.06.17 10:36:01) 
iş hayatında şu ana kadar olumsuz geri dönüş aldığımı hatırlamam.

şöyle ki,
bi yerden bi görüşme talebimzi olur, mal talebimiz olur veya herhangi bişey. görüşmek istemiyolarsa ya da stoklarında o mal yoksa ya da bizim telebimize cevapları olumsuzsa asla dönüş yapmazlar.

ben de buna sinir oluyorum. sen bi dönüş yap, olumsuzsa ona göre alternatife geçeyim. iş ahlakından uzak geliyor bana bu durum ama piyasa böyle yani şu ana kadar hiç hatırlamıyorum ya biz de bu yokmuş, yardımcı olamıycaz diye dönüş yapanı.
  • elorelia  (23.06.17 10:39:35) 
profesyonel olmayan firmalarda oluyor bu tarz olaylar. mümkün mertebe uzak durun zaten böyle firmalardan.

@elorelia, bu olay fıkralarda bile var: tuvalet kağıdı kalmadı zımpara kağıdı verelim. türk firmalarda var bu kafa, bişeye yok demiyorlar.
  • hosein  (23.06.17 11:28:24) 
seninle aynı durumda iş arayan biri olarak aynı şeyleri yaşıyorum. bir tanesi 2 hafta içinde döneceğiz dedi iki ay oldu hala dönmedi. diğer 1 hafta sonra size olumlu/olumsz söyleriz dedi kariyer.net'den birini bulduklarını öğrendim. bir tek hakkını yemeyeyim denizbank gayet açık ve güzel bir şekilde olumsuz olduğunu söyledi o kadar.


  • you are my lethe  (23.06.17 13:04:01) 
Yani görüşme esnasında söyleseler olumsuz olduğunu hiç sorun değil lakin böyle ümit verip sonra döneklik yapmanın manası yok


  • orixim  (23.06.17 13:50:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.