[]

İnsanlar nasıl bu kadar laubali? sinirlendim.

Ya eski bir öğrencim İstanbul'a gelmiş görüşelim dedi, işim var yarın yurt dışına gideceğim valiz hazırlıyorum, çamaşır yıkamam lazım vs. dedim. Çamaşırı elde mi yıkıyorsunuz yazmış :/ e işim var işte bak samimi görüp detay da vermişim sana, gerçekten işim olduğunu anlatmaya çalışıyorum, neden sorgu? Sonra yurt dışına neden gidiyorsunuz dedi, ailemi görmeye falan diye anlattım biraz, anneniz akıllı kadınmış, babanızı yalnız bıraksa şimdi bir sürü kardeşiniz vardı yazmış. Oha yuh, öyle değil mi ya? Bi şey desem mi çok patavatsız olduğuna dair vs.

Bu çocuğu severim de o kadar yani, belirli gün ve haftaların hepsini kutlar, iyi bir çocuk ama konuşacak çok şey bulabilir miyiz emin de değilim, pek görüşesim de yoktu. 1-2 kişi hariç öğrencilerle bireysel görüşmeyi sevmiyorum zaten. Bunu söylesem mi toplu görüşsek daha uygun olur gibilerinden? Yoksa sallamayıp bahaneye devam mı :/


 
Ayrıntı verme, müsait değilim de bitir. Fazla laubali, toplu görüşmek yeter de artar.


  • elikası  (22.06.17 22:05:55) 
ders olmuş bundan sonra kimseye ayrıntı bilgi vermezsiniz.
yahu bunlardan sana ne deyip terslerim ben olsam.

  • basond  (22.06.17 22:10:24) 
Gerçekten laubali imiş. Bahanelere devam, iyi çocuk diyorsun madem, açıkça terslemeye gerek yok.

Bi de sana yazıyor olmasın bu? Ben bu kadar laubali öğrenci duymadım hiç de.
  • devilred  (22.06.17 22:12:20) 
Bana da yazıyormuş gibi geldi. Bizim jocalarımız da bir yere kadar ayrıntı verirdi, biz de verirdk. Aramızda samimiyet çoktu ama bu da çok laubaliymiş. Ya hiçbir şey yazmamak ya da sert cevap vermek gerek. Ama bu kadar ısrar ve laubalilik biraz yürüyormuş gibi.


  • aychovsky  (22.06.17 22:15:25) 
Ay yok hiç zannetmiyorum yazma yürüme olacağını falan benden olumlu bi şey olamayacağını çok iyi biliyodur bence. Ben eski okuldan ayrılalı baya oluyor, ondan beri görüşmedik de o zaman şakalaşıyoduk falan ama gene de bu derece değildi şaşırdım.


  • ekaterina  (22.06.17 22:18:37 ~ 22:19:32) 
Laubalilikten ziyade terbiyesizlik bu. Hocayı geçtim, fazla samimi olduğun arkadas dışında -ki onun da sınırı var- kimseyle böyle konuşulmaz. Terslenmeyi hak etmiş bence.

Ha bir de insanlar nasıl bu kadar laubali demişsiniz, siz izin verdiğiniz için büyük ihtimalle. Baska hicbir hocasi ile bu sekilde rahat konuşamıyordur muhtemelen. Her zaman belli bir mesafeyi korumak, sınır aşıldığında gereken tepkiyi göstermek lazim.
  • aquarium  (22.06.17 22:19:01 ~ 22:23:26) 
Aşırı densizmiş öğrencin, kesinlikle seninle bu şekilde konuşmaması konusunda uyarmalısın. Tepki göstermeyip konuyu geçiştirirsen aynı laubalilikle tekrar karşılaşabilirsin.


  • pike  (22.06.17 22:20:14 ~ 22:21:16) 
Camasir yikadigini soylemen samimiyet fakat elde yikayip yikamadigini sormasi laubalilik?


  • osssy  (22.06.17 22:30:50) 
Laubaliligin ötesi biraz bu terbiyesizlik. Toplu görüşmelesim de gec. Bahane ile düzelmez bu


  • all girls dream  (22.06.17 22:37:04) 
Babanla ilgili konu da biraz haddini asmiyor musun? diyebilrsin.Cocuk inanilmaz itici ve patavatsizmis yalniz.Muhtemelen arkadaslik iliskilerinde de böyledir bu jöle. En sevmedigim tip. Kisa cevaplarla kestirip at.


  • maria puder  (22.06.17 22:40:57) 
bu saygisizca yazdiklarina ragmen halen terslemis olmanla onun bunları yazmasi ayni nedenden.


  • partizan  (22.06.17 23:26:05) 
*terslememis


  • partizan  (22.06.17 23:26:29) 
ben diyecek şey bulamadım, eşime okudum, dehşete kapıldı ağzını falan bozdu, adam söylemiyle şöyle dedi: "s.ktir git derim, ne borcum var amq, onun borcu var o kadar öğretmiş etmiş öğretmeni, her yerden engellerim, herkesi kendi ailesi gibi mi sanıyormuş..." evet benim/bizim için bu kadar ağır olurdu tepki..

yol yakınken kurtulmak lazım.
  • cedilla  (22.06.17 23:27:19) 
Minyon biriysen (1.55 m boy ve 55 kg) yüz buluyordur. Bazı hocalar hiç hoca gibi durmuyor. Espri yaparak seni eğlendirmeye çalışıyor da olabilir. Rahatsız oluyorsan uyar. Zor bir şey değil.


  • dissendium  (22.06.17 23:35:04) 
Ben olsam kestirip atardım. Açıkça yazayım. "Annen yularını gevşek bıraksaydı baban bir sürü çocuk peydahlardı." demek istemiş. Bu ne biçim bir öğrenci-öğretmen ilişkisi? Hiç sevmem böyle tipleri. Benim hocam olsa "Peki hocam kolay gelsin, müsait olduğunuz bir zaman görüşmek üzere." der kapatırım. Samimi bir hocamsa "Yardıma veya herhangi bir şeye ihtiyacınız var mı?" derim. Ötesi doğru değil. Açık açık terslemelisin.


  • Lim5  (23.06.17 02:10:02 ~ 02:10:50) 
Keşke yaşları da yazsaydın. Ona göre yürüyo mu yürümüyo mu anlardık.


  • ahada nick  (23.06.17 04:24:53) 
bu arkadaşla toplu bile görüşme derim. haddini bildirip engellemek lazım hiç hoşlanmam böyle şeylerden. senin hatanı da söyleyeyim, birine direkt hayır demek yerine böyle ayrıntı vermen, karşı tarafı gelemeyeceğine ikna etmeye calısman doğru değil. uygun değilim kusurabakma diyerek sonsuzluğa gönderebilirsin böyle girişimleri.


  • denne  (23.06.17 04:39:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.