[]

Kamera Sorusu

Şu üzün süreli çekim yapan kameralara ihtiyacım var. Bir inşaat başlarken kurucaz, bitene kadar çekim yapacak korumalı vs. Ne diye aratmam lazım internette onu bile bilemedim, el yardım.




 
dome kamera, biz ondan kurduruyoruz. internet üstünden de izlenir.


  • hosein  (22.06.17 12:47:33) 
eğer amaç timelapse yapmak ise öyle video çekerek yapılmaz, fotoğraf ile yapılır.


  • ruhu sarisin  (22.06.17 13:32:07) 
@hosein hocam dış mekanda çekim yapacak, yağmur kar koruması falan varmış. Sizin dediğiniz böyle bir şey mi?


  • al-se  (22.06.17 15:19:32) 
Sanırım sormak istediği şey "amaç ne?" Yani güvenlik mi? iş takibi mi? BIM mi? yoksa PR faaliyetleri veya başka bir amaç için mi?
Bunlara göre ihtiyaç ve istekler değişecektir.
Bununla birlikte sizin için hem doğa şartlarına göre IP koruma seviyesi, hem de fiziksel koruması önemli olacaktır.
Tabi ayrıca, kayıt nereye yapılacak, bunun için bir altyapı var mı? en fazla kaç günlük arşiv olacak vs. vs. Bu altyapının kapasitesine göre ancak video kalitesi vs belirlenebilecektir.
  • cursor  (22.06.17 15:31:34 ~ 15:35:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.