[]

Taksiciden çok hoşlanmam

Dün gece başıma böyle bir iş geldi. Taksiye bindim ilk beş dakika nefesimi tutmuşum onu fark ettim. Tabi fiziksel bir hoşlanma bu, yarım saat önce podyumdaymış da boş zamanlarında taksicilik yapıyormuş gibiydi.

Biraz havadan sudan sohbet ettik, sonra birbirimize isimlerimizi söyledik. Esaslı çocukmuş, ben ayan beyan yürüyene kadar konuşmadı bile :/

Ama o enerjiyi aldım, aynadan bakışıp gülümsedik sürekli birbirimize. Başka bir ortamda tanışsak olaylar gelişebilirdi ama o müşterisine asılmak istemedi, fakat alakamı da karşılıksız bırakmadı gibi geldi.

Sadede geliyorum, adını ve çalıştığı durağı biliyorum, oralarda dolansam denk gelmeye çalışsam, veya takside bir şey unuttum deyip bizimkini tarif ederek telefonunu istesem. Napsam napsam.

Muhabbeti de sardı, on beş dakikadaki çıkarımlarıma göre.

Hiç bulaşmasam mı öyle hayallerde mi kalsa, denk gelmeyi mi beklesem ?

 
Boyle bir sey ben de yasamaistim yillar once:) Gittim cocugu buldum, gorustuk, konustuk fakat daha ilk gorusmede anladim ki cocukla ayri dunyalarin insaniyiz. O anlik bir seymis. Cocuga bir daha gorusmek istemedigimi nasil soyleyecegimi sasirmistim. Ama seninki farkli olabilir tabi, cok aklinda kalirsa git konus:)


  • balpolen  (22.06.17 11:16:49) 
(bkz: mustafa hakkında herşey)

Ek gelir maksadıyla part time taksicilik yapan bir üniversiteli değilse yobazın, çomarın, cahilin teki çıkması ihtimali çok yüksek. Adın çıkar, yapma. Ya da yap, nur topu gibi bir bela almış olursun başına <3
  • yirmisantim  (22.06.17 11:20:47) 
denk gelmek zor değil mi? ya da pusuya yatıp onun sırası olduğunda taksiye binin sanki denk gelmiş gibi.
şimdiye dek "düzgün" bir taksiciye rastlamadım ama umarım öyledir.

  • wild honey suckle  (22.06.17 11:34:14) 
Ortalık bu kadar ruh hastası tacizci tecavüzcü doluyken alınacak risk değil, bırak hayallerinde kalsın.


  • angelus  (22.06.17 11:36:08) 
tanımadığınız insanlar üstünden ne güzel de çıkarımlar yapmışsınız.

ikiniz de ayrı dünyaların insanıymışsınız, nerden biliyorsunuz amk ya? ne burdaki kadını ne ordaki adamı tanıyorsunuz anca boş boş konuşuyorsunuz.

hoşlandıysan bul konuş. bir yere otur tanımaya çalış. gerçekten sana uygun değilse çok da kimliğini vermeden yol verirsin.
  • jugador  (22.06.17 12:23:26) 
Başına bela alırsın.


  • eylul  (22.06.17 12:29:15) 
aynen, bütün taksiciler tacizci tecavüzcü. yapmayın yahu bu kadar. sanırsın doktorlar avukatlar öğretmenler püripak. her erkekte bu risk var ki. ha ben olsma uğraşmazdım ama risk alıp uğraşacaksan duraktan numarasına ulaşmak en mantıklısı.


  • elorelia  (22.06.17 12:34:56) 
Bütün taksiciler değil ama %99 u işe yaramaz tipler. Bence sayisal oynayin 25 milyon veriyor şansiniz daha yüksek.


  • tukenmez adam  (22.06.17 12:43:45) 
Taksicinin nasil biri olduğunu hadi doğru tahmin ettiniz diyelim. Ama soruyu soran kullanıcıyı tanıyorsunuz ki ayri dunyalarin insanlarısınızdır çıkarımı yaptınız herhalde. Belki tam kendisine uygun biri.

Ama ben bu konularda iki cinsiyet için de eşit bakıyorum. Işinin başındaki bir hanımefendiye yürüyüp, peşine takilip numarasini almak taciz diye nitelendirilebilirdi. Adam mesafesini korumus. Belki ilişkisi var belki sizden hoşlanmadi. Pesine takilip onun rızası olmadan telefonunu ögrenip ulaşamazsınız. Bir sekilde denk gelip karsilikli numaralar verilirse olabilir tabi, o durumda deneyebilirsiniz.
  • aquarium  (22.06.17 12:55:08 ~ 13:00:27) 
Aquarium+1 taksici için rahatsız edici bir durum.


  • pastörizesüt  (22.06.17 12:57:29) 
Tukenmez +1, bir an için öyle zannetmişsindir. Titre ve kendine gel derim.


  • skooma  (22.06.17 13:01:19 ~ 13:01:35) 
bence tecavüzcü olsa, bir şekilde durakta falan barınamazdı ya da zaten siz ona yürümeden, o size yürürdü.
ama böyle çıkarımlar da saçma, insanların 30 yıllık kocaları da seri katil olabiliyor neticede.

gözlerim piyano öğretmeni taksi şoförü gördü.
üstelik ülkede bu kadar maddi sıkıntı ve iş sorunu varken, o kadar boş biri çıkmama ihtimali bile var.

yine de telefonunu almanız doğru olur mu bilemedim.
"tesadüf" karşılaşmalar denk getirmeye çalışmak daha makul olur.
  • blatta hiberna  (22.06.17 14:03:30 ~ 14:03:56) 
eğer aramamaya karar verirsen, şu acını dindirir: www.youtube.com


  • legalize marijuana  (22.06.17 14:36:26) 
Bu akşam yine aynı duraktan taksiye bindim. Bi abi denk geldi. İşte durakta kaç taksi var, kaç yıldır taksicisiniz muhabbeti açıp dün akşam da çok kibar bir beyin taksisine bindim sizin duraktan dedim. Durakta 27 taksici varmış ama çat diye benimkini tarif etti. Çok iyi efendi çocuktur falan dedi.
Evli barklı değil anladığım kadarıyla. Şimdi sıra taksici amcamızın "kızın biri seni sordu" diye haber uçurmasında :)

Taciz meselesine gelirsek, zorla bir şey yapacak halim yok eşşek kadar adama. Kadın tarafında yürüme işleri telefonunu alıp gün aşırı arayıp rahatsız ederek olmuyor. Telefonunu alıyorsun merhaba ben x diyorsun gerisi geliyor zaten :) Gelmiyorsa da konu orada kapanıyor.

Müşteri tarafı ben olduğum için o cesaret edemedi muhtemelen, iş başa düşüyor. Yarın akşam yine oralardayım, bana şans dileyin :)
  • al-se  (23.06.17 00:04:06) 
vizyona bak be hahahha


  • docrivers  (23.06.17 00:26:40) 
Bence duraktan numarasını öğren. Sonra ona telefon açıp taksi istediğini söyleyerek çağır. Numaramı nerden aldınız derse bir arkadaş taksi olarak sizin numaranızı verdi dersin. Adam seni almaya gelince tesadüfmüş gibi yaparsın. Ya da başka şeyler yaparsın, sana kalmış.


  • humat  (24.06.17 02:48:17 ~ 02:49:27) 
Zorla bir şey yaptırmasan da birinin telefon numarasını o vermedigi halde ögrenip mesaj atmak doğru mu yani.. evli falan olmasa da hayatinda biri olabilir, mesajınla zor durumda kalabilir. Ne kadar düşüncesiz insanlarsınız.

bunu bir kadına yapsalar burada adamı linç ederdik, ne hakla gidip numarasini alıp mesaj atıyorsun derdik. Yine de sen bilirsin ama bence en azindan telefonunu kendisinin vermesi için sadece ortam yarat.
  • aquarium  (24.06.17 12:15:56) 
ben her gün oralardayım ama işlek bi durak olduğu için bi türlü denk gelemiyoruz. Oralardayım dediğim yer de evimin dibi bu arada. İyice manyak bellemeyin beni.

Telefonunu alsam "naber" diye mesaj atmam herhalde, powerbankimi kaybetmişim senin takside mi düştü falan derdim ama geçti artık.
Gün geçtikçe hayalimde başka bir şeye büründü. Sanırım Jon Snow'a benziyor ya da her sakallıyı dedem sandığım gibi her uzun saçlıyı benimki sanıyorum :/

Birkaç gün daha bulamazsam yazıhaneye dayanır anlatırım derdimi.

Günlerdir fena alay konusuyum arkadaş ortamında :/
  • al-se  (26.06.17 15:50:44) 
aynı tavrı taksici takınınca tacizci,sapık olarak adlandırılıyor.


  • since1907  (27.06.17 17:52:59) 
birkaç ay önce iş çıkışı bir taksiye bindiğimde taksici amca durup dururken, "ablacım, sen düzgün bir insana benziyorsun, ben sana bir tavsiye vereyim. Bir erkek hiçbir baltaya sap olamazsa, ama olabilecek en işe yaramaz erkeği düşün, onları kastediyorum, ya kahvehane garsonu olur, ya da taksici, bunu unutma tamam mı?" dedi bana.

Tamam, dedim.

Gerçi ondan önce de yaklaşık on dakika boyunca iyi antrikot nasıl seçilir onu anlatmıştı. Sormamıştım gerçi. Ama anlatmıştı. Sanırım bu da kendi argümanını bir uçtan destekler bir davranış olmuş. Söyleyeceklerim bu kadar.
  • sopiro  (27.06.17 18:05:35) 
ben de birkaç ay önce işe giderken bir taksiciyle karşılaşmıştım ki, heteroseksüel bi erkek olmama rağmen, iş yerindeki kızlara bile anlatmıştım adsfsd
tip olarak lost'taki sawyer'ın biraz daha çelimsizi ve türk tiplisi diyeyim, omuzlarında sarı saçları, renkli gözü, kirli sakalı falan vardı. ve beni yemediyse okulu unuttum ama yapı mimarlığı bölümünden mezun biriydi. epey bi konuşmuştuk, benim ilk tahminim mezuniyetten sonra kendi alanında iş bulamayıp taksicilik yapması, babasının taksisini onun vefatından sonra kullanmaya devam etmek istemesi ya da büyük bi borç yapıp ekstra para kazanacak bi formül ile bu işe başlamış olmasıydı ama 10 küsür senedir de yaptığını söyleyince iyiyce şaşırmıştım. diksiyonu da çok düzgündü. birkaç tane de ilginç mesleki hikaye anlatınca, dedim hacı sen kitap yaz... ama buna bi türlü ikna edemedim. aslında ikna ederdim de, o sırada işe gelmiştim, inmek zorunda kaldım :)

  • reso aga  (27.06.17 18:17:30) 
ne oldu bu konu? :')


  • since1907  (04.07.17 17:01:59) 
Bi daha denk gelemedik :/ Ama aklım orada. Fyi


  • al-se  (11.07.17 13:39:43) 
Arada birileri mesaj atıp soruyor. Geçen bizim orada karşılaştık arkadaşlar, hava feci yağmurluydu. Onu uzaktan gördüm. Yanında bi arkadaşıyla bana doğru yürüyorlardı. Bi saniye kadar bakıştık, tanıdı galiba. Gerçi sıçana benziyordum o ayrı.
Araya insanlar girdi sonra gözden kaybettim, zaten göz gözü de görmüyordu :/
Aklımdakinden daha yakışıklı, hayalimden daha uzun boylu, daha bir şey bir şeydi işte. Kesin aslen model, boş zamanlarında taksici...
  • al-se  (01.10.17 22:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.