[]

kedi sorunu

2 aydır kedi besliyorum evde.

2 sorun var. bunlara cozüm üretmeliyim.

1.si annem tüy olayından yılmış durumda ve sinirli. kedi kısa tüylü bu arada. ne yapmak lazım?

2.si ev dublex. terasa çıkıp yan binadaki komşunun evine gidiyor ve onların da küçük kızı çok korkuyormuş. burada ne yapabilirim? kedinin geçiş yaptığı alanı kapatayım diye düşünüyorum ince uzun bir tel örgü ile.

 
Hafif ıslak elle kediyi severken bütün tüyler topaklanır. El biraz fazla ıslaksa kaygan oluyor. Ama kurumaya başlayınca zamk gibi yapışkan oluyor. Banyo gibi kolay temizlenecek bir yere kapatıp tımar edebilirsin belli aralıklarla.


  • kargn  (18.06.17 09:53:02) 
kedini her gun tarayabilirsin. daha sonra tuyleri rulo toplayici ile alirsin.

ikinci konu icin ise dedigin olabilir. kedi gezebildigi her yere giden bir hayvan neticede.
  • cedex  (18.06.17 10:28:03) 
m.n11.com

Tüyler için linkteki ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. Her gün tararsanız tüy dökülmesi azalır. Kaliteli mama da tüyleri daha sağlıklı yaptığı için dökülme azalıyor.

Teras geçişini de mutlaka kapatın. Bulduğu yere giren meraklı bir kedi anlaşılan. Tehlikeyi de önlersiniz gerekli yerleri kapatırsanız.
  • ofelia  (18.06.17 10:54:34) 
tuy olayi uzun vadede hep sorun olacak, alismaya calissin annen, ben balkonun birini telle kapadim, teras yerine oraya saliyorum.


  • elbar  (18.06.17 16:12:56) 
Kediyi terasta salmak oldukça tehlikeli. Kuş görüp yakalamaya çalışıp atlayp düşebilirler. En iyi ihtimal bacak kırıklığı en kötü ölüm. Sinek görüp bile atlayabilirler. Kapı pencere konusunda dikkatli olun.
Tüy için ikea tüy toplama ruloları ve tarak. Asla sıfır tüy olmayacağını kabul etmek de gerek. Tüylerin süpürülmesi konusunda yardımcı olabilirsin.

  • fasulyek  (18.06.17 20:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.