[]

erzak kolisi bağışlayayım diyorum

kızılay'ın organizasyonuna 1-2 koli bağışlasam sizce yardım yerine ulaşır mı?

herkes çevrende gözünün gördüğü birine ver diyor ama insanlara güvenemiyorsun ki arkadaş... dilencinin bile yüzbinlerce tl parası çıkıyor bankadan.

kızılay bu konularda şeffaf mıdır sizce

 
Cevreden birilerine bakalim diyecegim de, bizde calisan gurcu is arkadasimdan baskasi gelmiyor aklima.

Bence birebir, es dost aracılığıyla ogrendiginiz birine ulastirmaniz en iyisi.

Kizilay'a da yuzde yuz guvenemem.

Sanki asıl, gercek ihtiyaç sahipleri es geciliyormus gibi geliyor bu gibi islerde.
  • runagain  (13.06.17 21:43:20) 
Ben, son iki yıldır içeriği hazırlayıp annem babam vasıtası ile mahallede hali vakti olmayan, eli ayağı çalışamayacak durumda olan bir aileye iletiyorum. En azından yerine gittiğini görüp biliyorum, yüreğim ferah.


  • oligomer  (13.06.17 22:15:55) 
Ideali ogrenciye vermek. Hatta verirken sen de bi gun durumun olunca bir ogrenciye yardim et dersen ve o da vicdanli biriyse daha da guzel olur.


  • esneme benide esneteceksin  (14.06.17 00:12:57) 
Derviş baba bu konuda güvenilir.

Eskişehir'deki oluşumda bizzat görev aldığım ve yardım kolilerini hazırlayıp teslim edenlerden biri olduğum için biliyorum.
  • dahinnotha  (14.06.17 00:19:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.