[]

Arda Turan iyi futbolcu mu?

Bu adamın ne özelliği var bu kadar? Çok fazla konuşuluyor.




 
Sponsor futbolcusu.


  • angelus  (09.06.17 02:07:26) 
Şahsen beğenmemekle beraber ülkemizdeki futbolculardan en iyi takımda oynayan futbolcu. Ayrıca yıllardır medya tarafından şımartılan birisi.


  • hayde bre  (09.06.17 02:08:03) 
iyi futbolcu.


  • Apocalypse  (09.06.17 02:15:43) 
Bu adam Barcelona kariyerinde bi b.k yapmadı. Bana göre kendisi Atletico Madrid'te en iyi zamanlarını geçirdi. Ondan sonra sanıldığının aksine yükselişe değil, düşüşe geçti. Bir insan zirveye ulaştığını düşünüyorsa o noktada çalışmayı bırakır. Yakın bir zamanda oynanan milli maçta kendisi kıçını kaldırmayınca tepki gördü. Sonra millete artistik yaptı. Son olarak Cristiano Ronaldo abisine özenip Instagram'da millete yürümeye başlayınca iyice eleştirilmeye başlandı.


  • dissendium  (09.06.17 02:26:08 ~ 02:27:16) 
arda turan iyi bir futbolcu değil, iyi bir sporcu değil. barcelona'da oynayacak çapta bir topçu da değil. türkiyenin üç büyüklerinde ya da avrupadaki üst düzey liglerin 5.-6. sıradaki takımlarında ilk 11 de forma giyebilecek bir topçu o kadar.


  • fyodor fyodorovic  (09.06.17 02:28:39) 
bence de değil.
milli takımda hiçbir bok yapmadığı ortada.
sponsor futbolcu.
  • lonelyman  (09.06.17 02:56:42) 
iyi bir futbolcu olması tartışılır ancak yetenekli. bazı maçlarda biraz kafası oyunda olsa, biraz istese güzel işler yapıyor.

onun haricinde şımarık, gereğinden fazla ilgi gösterilen biri.

aslında kendisi özünde iyiydi de çevresi bozdu çocuğu.

66 arda turan > 10 arda turan
  • eeb  (09.06.17 09:19:32) 
yetenekli ama çalışmıyor. bu saatten sonra çalışsa da bi şeye yaramaz. atletico'da kendini müthiş geliştirebilme olanağı vardı, hadi onu geçtim barcelona'ya transfer oldu dedim "artık kendine bakar, iniesta'yla takılır, saçma sapan insanlarla takılmayı ve siyaseti bırakır", tam tersine mafyavari siyasal islam bataklığına düştü kendini zerre geliştirmediği gibi geri de gitti.

hadi siyasi görüşünü, her sike karışmasını, "ben bayrampaşa çocuuuyum adamlığı sizden öğrenmem" muhabbetlerini geçtim; adam messi'yle neymar'la oynarken göbek bağladı, türk tipi "ne oldumculuk" bu işte. sabah gazetesi her hafta yıkama yağlama yapıyor diye, marca, el mundo falan da yapacak sandı. böyle bir mallık olabilir mi? bu tip ne allah aşkına im.htspor.com
  • orange coffee  (09.06.17 09:54:05 ~ 09:55:42) 
Atletico madrid zamanında oynadığı maçların videoları var youtube'da. Bizim için genelde iyi futbolcu 8kisiyi çalımlayandir. Ancak Arda'nın göze batmasindaki en büyük sebep, çok az top kaybı yapmasıdır. Savunmadan hücuma top taşınırken, top kaybi yapmak ya da yapmamak takımların kaderini belirler.

Ayrica kanatlardan hücuma verdiği destek zayıf olsa da, standardin uzerinde orta ve ara pası atması artilarindan.

Karakteri, siyaseti, sponsoru bu detaylardan bağımsız...
  • tum haklari saklidir  (09.06.17 10:02:43) 
arda'ya iyi futbolcu değil diyen bir insan kesinlikle futboldan anlamıyordur. barcelona kalitesinde olup olmadığı tartışılır ancak "iyi futbolcu" sıfatını hak ediyor.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (09.06.17 10:58:25) 
@cikmaz sokaktan cikagelen cocuk +1

bence de iyi bir futbolcu. Ama barcelona seviyesinde değil. Yeteneğiyle bu seviyede olabilirdi ama kafası basmıyor. C. Ronaldo kadar sıkı çalışıp hayatına onun kadar özen gösteren biri olsaydı Barcelona seviyesine de çıkabilirdi bence.

Ancak bu kadar konuşulmasının sebebi yeteneği ya da futbol özellikleri değil; kişiliği.

Barcelona'ya transferinden sonra attığı golleri secdeye vararak kutlaması ile karakterinde bir problem olduğunu düşünmeye başlamıştım. Bir insan gayet tabii inançlı ve dindar birisi olabilir. Ama bunun göze sokulması bence sıkıntılı.

Geçenlerde de bir röportajında "ben mesela hacca falan da gittim ama kimse bilmez" demişti. E iyi de olm bırak da kimse bilmemeye devam etsin. Niye bunu ulusal kanalda sölüyorsun ki?
  • himmet dayi  (09.06.17 11:29:47) 
Sadece tekniği iyi başka bir numarası yok. Barca'ya da sponsorlar sayesinde transfer oldu zaten. İyi futbolcu dediğin teknik,fizik, mental ve karakter özelliklerinin hepsinden belli bir seviyenin üstünde olmalı. Sadece tekniği iyi diye iyi futbolcu diyen futbolun f'sinden anlamıyordur. Üstelik Yılın bidonu seçilmişti. Rezilliği tescillendi :)


  • iwasbornonamountainside  (09.06.17 11:48:59 ~ 11:50:14) 
Atletico'da baya iyiydi. Yeteneği var, kilo verip kendisini de futbola verince baya iyi top oynuyor. Salak gibi Barça'ya gitmese iyiydi, 6 ay top oynamamak bitirdi bence kendisini.


  • noluyo yaa  (09.06.17 11:52:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.