[]

yüksek lisans - odtü - information systems

Merhaba arkadaşlar.

Odtü 'de Bilişim sistemlerinde yüksek lisans yapmak istiyorum ama, bu konuda bir bilgisi olan var mı?

Akademik kariyer için, yurt dışına doktoraya gitmeden önce iyi hazırlık olur zannediyorum ama(evlilik belki, öğrencilik hayatı güzel vs...)

Bu arada endüstri mühendisiyim, bu sene bitiriyorum. endüstri üzerine yüksek lisans yapmak istemememin de sebebi, olur da akademik kariyerden cayarsam iş hayatına bilişim yüksek lisansında kazandığım bilgileri endüstri yüksek lisansından kazandığım bilgilere göre daha kolay adapte yansıtabilecek olmama inanmam. zor ama olur.

roman yazdım, bir bileniniz var mı, odtü' de bu bölüm nasıldır? yüksek lisans
nasıldır?

şimdiden teşekkür ederim dostlar...

 
merhaba,
ben gerci bilişsel bilimlerde master yapıyorum ama. bilişim sistemleri baya güzel ve iş hayatına atılacak olursan sana yararlı olacak bir program.
odtüde yüksek lisans konusu ise aynı enstitüde olduğum icin söyleyebilirim ki cok kolay değil. senden yapmanı beklenenler gayet fazla ama gözlemlediğim kadarıyla IS'de master yapanların cogu calısan insanlar ve bi şekilde becerebiliyorlar bu işi. mesela dönemde 2 ders alırsın kalmadan paşa paşa bitirirsin.
daha ayrıntılı sorun olursa IS asistanlarında birine mail atabilirsin. yardımcı olurlar diye düşünüyorum. ya da gel bölüme hocalarla öğrencilerle yüzyüze görüş bu konuda hocalarda konuşmaya çok açıktırlar.
kolay gelsin.
  • turuncubalik  (15.01.10 19:01:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.