[]

bebekle batı karadeniz turu yapmak istiyorum yapabilir miyim?

bebek 5 aylık, kişisel arabayla eşim ben ve bebek olacağız becerebilir miyiz sizce :(




 
Bir yer seçip oraya gidin. Road trip modunda olmasın. Sizi de bebeği de yorar.


  • intihar etsem de kendime gelsem  (07.06.17 18:33:18) 
ben olsam gitmezdim.


  • sta  (07.06.17 19:04:08) 
Yürünmesi gereken her yerde kucağınızda, elinizde olacak bebeğiniz. Yok üşüdü, yok acıktı derken size eziyet.


  • rhan  (07.06.17 22:05:13) 
yaparsınız.

öncelikle ergonomik bir kanguru alın ve bebeğin alismasini saglayin. şuradan bakabilirsiniz: tuniko.com

dolayısıyla bebeğiniz artık kucakta olmayacak siz de yorulmayacaksınız.

sonrasında yanınızda grip için, ateş için ve aleji icin şurup olsun 1 er tane.
bütün aspiratoru olsun.
ve en önemlisi atesolcer.

minik bir siseye bebeğin şampuanından alın.varsa vücudu için kremini de alın. bir haftada 2 kere yıkasanız yeter. sonuçta geçici bir süre olacak. evdeki banyo gibi yaptırmayın.

bebeğiniz arabada olmayı seviyorsa, kanguruya alıştıysa çok da keyifli olur. beslenmesi zaten sizden. ek gıda serüveni başlamadan daha kolay...

iyi eglenceler .
  • balik kraker  (08.06.17 01:18:50) 
Yaparsınız, gayet de eğlenceli olur.

Kanguru, sling, emzirme örtüsü, iyi bir bebek arabası, katlanır park yatak ile gayet de güzel olur. Ortası çaprazlı simit alırsanız denize de sokarsınız. Ek gıdaya başlamadıysa gayet de güzel olur. Bol bol tek kullanımlık alt açma örtüsü lazım size, arabanın arka koltuğu ideal bir alt değişim yeri. Bir de bebek tarafındaki cama güzel bir perde buldunuz mu, tamamdır.

Ben 6 aylık bir bebek ile 3.000 kilometre yol yaptım, onlarca yerde durdum, olmadık yerlerde kaldığımız oldu. bebekle ilgili hiçbir sıkıntı olmadı.

batı karadeniz tarafında hastane ve çocuk uzmanı işlerinin biraz sıkıntı olduğunu duyuyorum, gitmeden önce mutlaka telefon ile danışabileceğiniz bir çocuk doktoru bulun. Olmadık bir durum olursa arar sorar içinizi rahatlatırsınız.
  • babilbaligi  (08.06.17 10:03:47) 
yaparsınız+1
yalnız kanguru kullanacaksanız sırtınızda kullanın. bebeği önde taşımak düz yolda bile riskli, karadeniz gibi bi coğrafyada bi hayli riskli.

  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (08.06.17 10:29:48) 
bati karadenizde bolu, zonduldak, duzce, kastamonu fln var. acaba nasil bir tur planliyorsunuz? trekking agirlikli olacaksa biraz kondisyon lazim. sehir gezmece olacaksa daha kolay. bir suru insan bebekleriyle kilometrelerce geziyor. size bagli sonucta. her seye mizmizlanan, konformist, pimpirikli tipler deglseniz yaparsiniz.


  • jimicik  (08.06.17 10:42:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.