[]

Bu karyola ve komodinler nasıl + bir takım sorular?

i.hizliresim.com karyola ve komodinler burda, aslında bi de dresuarını alıcam ama bunları beğenirseniz onu da beğenirsiniz nasıl olsa eklemiyorum ehehe.

bi de sağına şu sağdaki berjeri almayı düşünüyorum; i.hizliresim.com

gardırop almayı düşünmüyorum beyaz devasa gardırop var 3 kapaklı, orta kapağında ayna var, onu yeşile boyatsam nasıl olur?

Sorular bunlar, ama hikaye okumak isteyenler aşağıyı okuyabilir :)

Maalesef aşağılık ve dolandırıcı mobilyacının, hiç olmayacak bi sistemde karyola yapmasından dolayı ilk geldiği günden beri bugün kırılır yarın kırılır diye beklediğimiz karyolam 5. yıldönümünü göremeden kırıldı. Umarım işleri rast gitmez, elini nereye atsa kurur ve ömür boyu sefalet içinde debelenir. (O banyo dolabını mancınıkla fırlatıp dükkanını yıkıcam bekle yaşar usta) Her yaşar usta ahlak timsali değilmiş + + + marangozlara inanmayın. Aynısını yaparız abi derlerse hahahaha hadi lan ordan deyip kaçın. :')

 
Güzelmiş ve beya dolap tabi ki uymaz. Yeşile değilde hardal sarıya falan boyaya bilirsiniz.


  • fasulyek  (06.06.17 21:59:52) 
Komodinleri ve berjeri beğendim, yatağı beğenmedim. Hatta tekrar baktım, yatağı hiç beğenmedim.

Gardırobun boyanabilirliği malzemesine bağlı, sunta üzeri kaplamaysa (büyük ihtimalle öyledir) boyanmaz diye biliyorum.
  • kobuzchu kiz  (06.06.17 22:02:11) 
@kobuzchu kız lake dolap. @fasulyek bu defa da bi kahverengilik ahşaptan gelecek zaten, yeşil de var. hardal sarı nerden çıktı gibi olmaz mı? Bilemiyorum. 2 renkten fazlasına çok mesafeliyim.


  • ekaterina  (06.06.17 22:03:13 ~ 22:04:13) 
Benim yazmayı unuttuğum şeyi konuşma ben konuşuyorum yazmış. Kumaş yatak başlığı temizlenmez, işkence olur.

Boyama için şöyle bir şey buldum: sweetelishome.blogspot.com.tr
Zımpara yapmadan boyarsanız renk dalgalanır diye tahmin ediyorum ve koca bir dolabı elle zımparalamaya kalkışırsanız bitmek bilmez. Makineyle zımparalayıp sadece ince yerlere elle girerseniz kolaylaşır. İmkân varsa açık havada zımparalayın bir de tabii :)
Edit: Boyasam değil, "boyatsam"mış o. Ama bence boyarsınız kendiniz ya :)
  • kobuzchu kiz  (06.06.17 22:15:10 ~ 22:20:31) 
@kobuzchu kiz ben boyamicam ya, yanları bi de kapakları alıp götürüp boyayıp geliyorlar. Sadece ne renk olur onu bilemedim. Ama yatak çok toz olursa (ki olabilir haklısınız), hepsini beyaz alayım uğraşmayayım o zaman başka modele mi baksam :/.


  • ekaterina  (06.06.17 22:19:20 ~ 22:20:00) 
o ne ya babanne rengi.


  • filteria  (06.06.17 22:26:03) 
Hardal sarısı ve o yeşil inanılmaz uyumlu çünkü
Üç renk kötü değildir ya. Yeşillerin tonlarının tutmaması daha kötü olabilir. Belkide pek çok farklı ton yastık vs alırdın ama bu yatağa olmaz. Koyu kahve de yapabilirsin. Sade istiyorsan tonların tutmaması problem olur.

  • fasulyek  (06.06.17 23:39:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.