[]

superonline müşteri hizmetlerini arayıp

superonline müşteri hizmetlerini arayıp küfür etsek ne gibi bir yaptırım olur?

En basiti allah topunuzun belasını versin falan desek?


 
Orda masada oturan elemana bosu bosuna kufur etmis olursun.duz eleman bunlar ve yetkileri yok anca yazip ciziyorlar birde teknik destek veriyorlar bu kadar,ben senin yerinde olsam superonline yoneticilerinin mail adreslerini bulup onlara mail atardim.kesin daha etkili.her sabah duzenli at gune guzel baslasinlar.


  • duptıs  (06.06.17 00:17:13) 
sana hiç tanımadığın biri gereksiz yere küfür etse nasıl hissedersin? o kişi de öyle hisseder işte.


  • floydian  (06.06.17 00:21:47) 
Duptis +1 oradaki çalışanların hiçbir suçu yok, aynı şekilde yetkileri de.


  • sytemofadownmanyagi  (06.06.17 00:29:16) 
ben ettim bi şey olmadı. insanı çileden çıkaran bi firma çünkü, allah kurtarsın sizi de.


  • sabenburak  (06.06.17 00:41:22) 
Superonline'dan genel olarak memnun olan tek kişiyim sanırım ya. Arada sorunlar olmuyo değil ama genelde hallediyolar

Bence kufretmeyin bu arada, sorun neyse bi şekilde çözülür
  • nundu  (06.06.17 01:02:20) 
Somut ve teknik faydası olmaz ama kamuoyu oluşturma ve sivil baskı anlamında elbette şahane olur. Ben tüm kurumlara yapıyorum. " görüşmemiz kaydediliyor değil mi? iyi öyleyse bunu da kaydetsin ve lütfen ahlaksız üst düzey yöneticilerinize aktarılsın" deyip döşeniyorum. ana avrat küfür değil ama. Mesela istanbul avrupa yakasına elektrik satan "milletin ... koyan" şahsın şirketine, her elektrik kesintisinde, uzun uzun vaaz veriyorum ekonomik analiz ve politik corraption üzerine. " ahlaksız patronunuza söyleyin, kasaya giren bütün para kar değildir. Alt yapıya yatırım yapmayıp hepsini harcayamaz" diyorum.


  • olivia  (06.06.17 02:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.