[]

birlikte olduğunuz insanları arkadaşlarınıza anlattınız mı? (cinsellik)

özellikle erkekler ve tabii kadınlar

edit: kızlar galiba bu durumdan çekiniyormuş da, adımı çıkarırlar falan diye hala var mı böyle durumlar merak ettim. bir de kadınlar adamın yatak performansından, çükünden falan bahsediyor musunuz siz de yakın arkadaşlarınıza?

not: sevgili ve tek gecelik takılmalık gibi fark ediyor mu anlatıyorsanız?

 
hiç anlatmam. erkek


  • embermane  (05.06.17 22:33:52) 
Asla anlatmadım. Anlatmam da.

O benim özelim yahu
  • MaNOfTheYear  (05.06.17 22:34:31 ~ 23:22:24) 
(bkz: gentlemen never tell)

anlatan arkadaşlarımı da özellikle ikimizin de tanıdığı bir hatun ise malum kişi itici buluyorum.
  • floydian  (05.06.17 22:38:22 ~ 22:39:32) 
yakınsam anlatırım, anlattım da, anlatmayan biriyle de karşılaşmadım. her şeyi anlatmak değil tabi ama hiç bahsetmedim diyen de poz kesiyordur.


  • yeraltindan potlar  (05.06.17 22:44:26) 
Sadece yakin kiz arkadasima arada bahsediyorum konusu acilirsa, "x yatakta on kaplan gücünde" gibisinden kabataslak, genel bir fikir verecek şekilde anlatirim. Başka kimseye anlatmam. Detay vermem. Verenden de hazzetmem.


  • duru arsnova  (05.06.17 22:49:21) 
Bir iki kere anlatmadığım oldu. En yakın arkadaşım uzun süredir biri ile birlikte değildi ve bu nedenle kendisinin de söylediği bir 'Sevgili gördüğümde dayanamıyorum' hezeyanları vardı. O nedenle, bir erkek arkadaşımı anlatmamıştım. Kimin sevgilisi olduğunu öğrense onun hakkında karalama kampanyası başlatıyordu. O dönemi atlatana ve sevgilisi olana kadar söylemedim. Ondan sonra saklamadım.

Bir de artık uzun süreli sevgiliyi herkes bilir de, atıyorum ki 'Şundan hoşlandım' kısmını en yakın arkadaşlar ben söylemeden bilir zaten. Uzaktakiler bilmez.

Yatak performansından, şöyleydi böyleydi'den bahsetmem, çok iyiyse sabahına 'Höleley höleley harikaaa!', 'Bütün dünya buna inansa, hayat bayram olsa' diye bir öfori ile dolanabilirim, oradan anlar zaten ama gece ile ilgili ayrıntıya girmem. Arkadaşlarla 'Ne seviyorsun', 'Şu şöyle mi oluyor', 'Bu böyle mi oluyor' diye cinsellikli konuşmaya girerim. Bu tarz şeyler paylaşılmadıkça bilgisiz kalıyoruz. Ne kadar çok kadının 'Öyle bir şey mi var' dediğini bilirim, aynı tepkiyi benim verdiğimi de bilirim. Pozisyonlarla ilgili tartışırız mesela, en sevdiğimi bir arkadaşıma borçluyum. Pornodan çok daha kesin ve kaliteli bilgi veren bir kaynak. O yüzden, daha çok seks konuşalım ve öğrenelim, bu artık normalleşsin isterim ve konuşurum ama sevgili ile ilgili kişisel ayrıntılara, performans polemiğine, en-boy-yükseklik konusuna girmem. En fazla 'Aynı şeyleri sevmiyoruz'a kadar girerim, o şeylerin de ayrıntısına girmem pek.
  • aychovsky  (05.06.17 22:56:01 ~ 22:57:10) 
Ohoo hiç fark etmez anlatırız birbirimize. 5 yakın kız arkadaşız.


  • jazzabel  (05.06.17 23:03:38) 
ciddi ilişkiler anlatılmaz, takılmalıklar anlatılabilir. erkek ortamlarında hep böyle gördüm bugüne kadar.


  • cekilmis gayfe  (05.06.17 23:06:21) 
anlatırım ama detay vermem. şöyle görüştüğüm biri var şeklinde vs.


  • rayde  (05.06.17 23:14:01) 
ergenken, evet.
arkadaşlarımın duvarlara tırmandığı yıllarda benim kız arkadaşım vardı. yaptıklarımı ballandırarak anlatırdım.
kız arkadaşlarıma da... hatta onlar erkeklerden daha meraklı ve ayrıntıcıydılar. neleri merak edip sorarlardı, şaşırırdım.

bir yaştan sonra bu tavır o dönemdeki birçok şey gibi iğrenç göründü gözüme.
  • filteria  (05.06.17 23:14:16) 
kadınlar genelde çok detaylı anlatır, benim de anlatmışlığım vardır.
ama belli bir yaştan sonra ancak kayda değer, farklı, komik, tuhaf, üzerinde konuşmaya değecek bir şey varsa anlatıyorsun.

onun dışında, biriyle ilk kez bir şey olduysa, "nasıldı?" falan diye soruluyor genelde arkadaşlar tarafından.
ama illa ayrıntılı bir cevap olmaz, "süperdi/iyiydi/yani, eh idare eder" falan gibi sadece durumu belirten şeyler de söylenebilir.
artık didik didik anlatılmıyor pek.

yapılan seksin birebir anlatıldığı, en çok ayrıntının paylaşıldığı dönem, 16-17/23-24 yaşlar arası sanıyorum.

ama bunun dışında genel olarak seks konusu hep konuşulur.
"ya, şuna da çok meraklılar, ama hiç sevmiyorum, ne anlıyorlar acaba?" falan gibi kişilerden bağımsız konularda son derece ayrıntı paylaşılıyor ileri yaşlarda da.
  • blatta hiberna  (05.06.17 23:19:28 ~ 23:20:36) 
Penis boyundan falan bahsetmek çok çirkin bir şey bence ya, aghsfa. İster dalga geçmek ister övmek amaçlı olsun, partnerin hakkında özel bir bilgiyi başkasına açmak... Ne bileyim. :D Onun dışında seviştiğimi detaylı olarak anlatmam, gerekiyorsa söylerim sadece. İşte "Uzun zamandır ilk defa sevişiyoruz çok iyi geldi." ya da "Bu aralar pek sevişiyoruz nazar değmesin." tarzında, konuşma arasında. En en en fazla performansı normalden çok daha iyiydiyse onu belirtirim o kadar. Sevgili-tek gecelik-fuck buddy fark etmiyor.


  • love my way  (05.06.17 23:22:29) 
@şubatsonrası, kadınların çoğu pozisyonlarına kadar anlatıyor bacım. çok gevşekler o konuda


  • cekilmis gayfe  (05.06.17 23:47:57) 
never.

anlatanı da dinlemem, sustururum.
  • manuel mandalina  (06.06.17 00:11:32 ~ 00:13:54) 
bunu yapan çok kalitesiz insandır


  • sik kullanilanlar  (06.06.17 00:18:46) 
asla anlatılmaması lazım


  • dreadplayer  (06.06.17 00:22:15) 
Sevgilimle yaşantımı kimseye anlatmadım anlatmam. Sadece yatak ilişkilerimdeki deneyimlerimi de yeri gelirse anonim olarak anlatırım, asla isim ya da başka kişisel bilgi vermem.


  • yirmisantim  (06.06.17 00:43:36) 
Anlatmam, bana anlatılmasını da istemem


  • gazozailacatmauzmani  (06.06.17 01:58:01) 
Anlatmam. Bir yerden sonra kişisel alan diye bir şey kalmıyor. İnce bir duvar olmalı her zaman.


  • ruhen hastayim ben  (06.06.17 02:07:59) 
şu soruya anlatmam diyen herkes bana kalırsa yalan söylüyo çünkü ben hiç anlatmayan görmüyorum

erkeklerin anlatması göreceli olsada özellikle kadınlar accayip detaylandırarak anlatıyorlar.
  • berginyonbaenre  (06.06.17 05:17:01) 
her daim kontakta kalacak kadar samimi arkadaşım yok, yakın dostlarım var. bir tanesi one night standlerini bile anlatır, bir tanesi erkekler konusunda zaten şanssız o yüzden malzemesi yok. ben bugüne kadar seks yaptığıma dair bir imada bile bulunmadım valla, onlar da sormadı. :D

gereksiz geliyor bana, konusu açılsa da geçiştiririm. aynı şeyi erkek arkadaşım yapsa çok kalbim kırılır çünkü.
  • piremses  (06.06.17 09:27:29) 
genelde anlatmam ama cinsel yaşam üzerine örneklendirerek tavsiye vereceksem yüzeysel olarak bahsediyorum.


  • zgrydn  (06.06.17 11:24:11) 
Bir tane en yakın arkadaşım var. Tek gecelik işikilerin bile detayını vermem. Yattık der geçerim. Sevgiliden ise asla bahsetmem. Tanıştırıyorsam zaten cinsel olarak da yakınız demektir. Erkek.


  • twelfth  (06.06.17 12:02:52 ~ 12:03:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.