[]

düzenli dinlediğiniz, sevdiğiniz podcast/radyo programı var mı?

iyi müzik, muhabbet dönen radyo programı arıyorum.




 
Sabahları Metrobüsüe binerken cnn turk dinliyorum saat 9 gibi ama programın adını bilmiyorum. Ekonomi ve günlük haberleri veriyor.


  • ugrcn  (05.06.17 18:44:35) 
Cenk Erdem dinliyorum her gün ofise yürürken.


  • crown  (05.06.17 18:46:40) 
modern sabahlar +123124235

8 yılı aşkın süredir dinlerim. ilk jargona alışana ve hangisi kim öğrenene kadar kadar ne diyor bunlar diyebilirsiniz ama sonra vazgeçilmeziniz olacak.

(podcast'ten dinliyorum bu arada, RadyoOdtü zamanlarından kalma alışkanlığın yanı sıra, müzik, reklam vs yok, mis)
  • vejeteryanvampir  (05.06.17 21:37:21 ~ 06.06.17 12:14:39) 
efe aydal. efecast serisi özellikle. gerçi bâzen güncel konular üzerinden gittiği için eski kayıtlar kısmen sarmayabilir.


  • istambul  (05.06.17 22:04:12) 
Hafta içi sabah 7-9 akşam 6-8 nihat sırdar dinlerim. 10 yıldan fazla bir süredir hem de. Sabah okula giderken akşam da dönerken özellikle trafikte çok iyi gider. Özellikle akşam sivrisinekle yaptığı yayında espirilere milletin içinde kendimi tutamayıp kahkaha attığım bile oluyor. Stres atmak için bire bir, tavsiye ederim.


  • glutamin  (05.06.17 22:04:26) 
kesinlikle modern sabahlar. müzik hitap etmez, reklam sıkar, saati uymaz diyenler için podcastleri de gün içerisinde düşüyor ortamlara.


  • ben bilmem moderator bilir  (05.06.17 22:05:05) 
10 yıldır modern sabahlar dinliyorum.


  • harmonikhakaret  (05.06.17 22:13:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.