[]

size yapılsa hoşunuza gider mi?

öncelikle (git: 1196296)

ya bu durumda direk instagram ya da feysbıhtan çat diye eklesem en kötü ne olur? size yapılsa tepkiniz ne olur? muhtemelen yine karşılaşacağız ama işte karşılaşınca bir bok olmuyor.

biraz anana bacına yapılsa hoşuna gider mi tandanslı oldu ama bir çıkış yolu bulamadım.

danke.

not: dikkatini çektiğimi sanmıyorum kızın. lan yoksa feyk profil mi açsam?

 
ben tanımadığım insanları kabul etmiyorum mesela. o da öyleyse eğer eylemin başarısız olur. en temizi ortak arkadaş yoluyla tanışmak ya da bir şey uydurup okulla falan alakalı mesaj atmak.


  • rayde  (05.06.17 17:25:33) 
Geçen arkadaşımı bi kız sınavda görüp facebooktan ekledi, erkek olmasına rağmen kabul etmedi :D sınavda bi bakışmanız falan olmadıysa ekleme bence, geçmiş o :( açıköğretimse neden öğle arasında yürümedin.


  • ekaterina  (05.06.17 17:28:10) 
ya denk gelip duruyoruz ama arkadaşları vardı hep yanında, ilk gün tekti de ortam olmadı. zaten sınavda ne ortamı olacak tartışılır :p sınav sezonu da kapanıyor :)
asla denk gelmeyecek olsak eklerim en kötü kabul etmez biter gider de işte öbür türlü rezillik çıkar utanırım :)

  • passion rules the game  (05.06.17 17:34:19 ~ 17:35:45) 
Sevgilisi vs varsa arıza çıkar, hamle yapmadan önce iyi stalkla. Ortak arkadaş varsa en temizi, referanssız gidince tepkiler genellikle standart.


  • kimlanbu  (05.06.17 17:39:51) 
ya işte hesaplar kapalı olunca net bir stalklama yapamadım. bu diğer gözetmen fakülteye bekleriz falan dedi.

veterinerlik fakültesinde, benim de 3 kedi var. artık sırtlanıp gideceğim galiba, denk getirmeye çalışacağım.

bir feyk profil ile ilgi alanlarını görsem, en azından sevgilisi var mı falan vazgeçerdim duruma göre. ama öyle feyk imajı vermicem, kedi hesabı falan. kedi sevse bari.
  • passion rules the game  (05.06.17 17:48:25) 
Ya diğer asistan fakülteye bekleriz demiş, allah aşkına daha ne instagramla uğraşıyorsun ki çok saçma.


  • ekaterina  (05.06.17 18:12:26) 
çekingen bir yapım varsa demek ki.
ya gitsem ne diyeceğim falan. amaan. ben bir ortak tanıdık bakayım. diğer asistanı mı eklesem?

  • passion rules the game  (05.06.17 18:23:52) 
Ben öyle ortamlardan, tanıştığım insanların dahi isteklerini kabul etmiyorum. Face'te kalabalık gruplarda iki kelime bişey yazsan 3-4 tane arkadaşlık isteği geliyor, belki kız onların arasından seçemez bile senin isteğini. Tut ki ayırt etti, hiç tanımadığı bi insanı ekleme ihtimali %2 falan bence. İlgi meraklısı olsa, profilinden çıkarım yapabileceğin kadarı dışa açık olurdu zaten. Sen sanal ortamı boşver, reeldeki fırsatları değerlendir.


  • manuel mandalina  (05.06.17 19:18:51) 
oturup iğrenç arabesk müzikler açıp ağlamak istiyorum ya :D
dertsiz başıma dert arıyorum resmen, ama netten olmayacak sanırım evet.

  • passion rules the game  (05.06.17 19:37:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.