[]

Neden İngiltere?

Sahada daha etkin olan başka milletler varken neden teröristler İngilizleri hedef alıyor?




 
ingilizler tarihte en çok etkiye sahip fakat en az elini gösteren/yakalatan ülkedir.


  • basond  (04.06.17 12:32:15) 
nerede çokluk, orada bokluk. çokluğuna göre bokluklar sıralı tam liste:

1) fransa
2) ingiltere
  • no christ requires  (04.06.17 12:56:23) 
ben de artık büyük oyunu çözen mal taklidi yapmaya karar verdim. terör merör yalan. bir terör var, o da devlet terörü. ışid'i yaratanlar da devletler. anarşist oldum çıktım yeminle. olan kendi halinde yaşamaya çalışan insanlara oluyor. yani sanki devlet bilmiyordu terör saldırısı olacağını. bilmemesinin mümkünatı yok bence. yalnız tamamen sallıyorum, hakikaten cahilim. cahil olmasam zaten istihbarat servislerinde falan görev almalıyım, hem poker face derler benim için, ne harcayacağım kendimi. ama sıktı beni bu islam terörü muhabbeti. üstelik din düşmanı herifim. bir de seçim mi varmış neymiş ingiltere'de.


  • philus  (04.06.17 13:26:50) 
kadro meselesi. neden polonya'da ışid vs. eylemi duymuyoruz? müslüman nüfus yok denecek kadar az, üzerine bomba bağlayıp salabileceğin yarım akıllı daha da az.


  • müftü  (04.06.17 13:35:14) 
italya'da mesela hayvani derecede müslüman nüfus var. ortam libya, bangladeş, tunus ve kürt kaynıyor ama bunların radikalleştiğine denk gelmedim. tunusluların işlettiği dönercide bira da alabilirsin. bangladeşliler tekel bayii işletir. ha bir de sırf 2013'te bile napoli'nin plebiscito meydanında 2 adet silahlı komandomsu asker beklerdi. fotoğrafını çekeyim demiştim de çektirmediler hatta.

neden italya değil cevabı ile neden ingiltere cevabı verdiğimi düşünüyorum.
  • rain when i die  (04.06.17 13:39:14) 
İngilterenin amerikanın Yoldaş kardeşi abisi gibi görülme durumu var. Özellikle müslümanlarda.

El Kaide tr de eylem yaptığında ingiltereyi hedef almıştı
  • sejlav  (04.06.17 14:27:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.