[]

Ödev- Medyada LGBTi bireylerine olan ayrimcilik

Ya da trans cinayetlerinin mesrulastirmasi ana temali bir ödev hazirlamam gerekiyor. Fotograf cekip bir de slogan bulacagim, bir nevi afis gibi. Fotografta kullanacagim meyveler cilek, pertakal, Erik.

Fikir verecek olan var mi? Cok genel bir soru sordum evet. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Fotografi benim cekmem cok onemli. Orijinal olacak yani.


 
klişe ama hiçbir şey bulamazsan bi de sarı limon ya da elma, mor erik ve yaban mersini ekleyip, meyvelerden gökkuşağı yapabilirsin.


  • ekaterina  (03.06.17 15:30:04) 
Fikriniz icin tesekkurler ama tam olarak medyada olan problemleri aksettirmek gerekiyor. Saydigim meyvelerden 3unu kullanmak zorunda degilim bu arada.


  • zannedersem tek eksiginiz bendim  (03.06.17 15:37:10) 
kaos gl,lgbti derneği gibi derneklere bizzat gidip konuşursan ya da bir şekilde iletişime geçersen yardımcı olacaklarına inanıyorum.


  • issiz karga  (03.06.17 16:53:17) 
Erkek arkadaş / kız arkadaş yerine sevgili kelimesinin kullanılmasının daha iyi olacağını vurgulayan bişey olabilir bence.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (03.06.17 17:32:31) 
valla geçtiğimiz sene bir arkadaşıma da aynı ödev verilmişti, nasıl yaptığı konusunda bir sorarım.

fotoğraf konusunda madem şiddeti yansıtmaya çalışıyorsun meyveleri bıçakla asimetrik, düzensiz, kaotik bir şekilde kesip -öfkeyle gözün kör olmuş gibi, irrasyonel bir şekilde- bıçağı hiç temizlemeden(üzerinde hem çilek hem portakal hem erik parçaları, suyu kalsın) meyvelerin önüne koyabilirsin. bıçağın kabzasını da bir erkek eli tutuyor şekilde olabilir. bilemedim pek anlamam fotoğraf konseptlerinden de öyle fikir olarak sunayım dedim.
  • neseranni  (03.06.17 19:10:34 ~ 19:11:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.