[]

cildiyenin acil polikliğini var mı?

terleme sonrası bir kaşıntı başladı bende. cildiyenin acili yoksa bile normal acile gideyim mi? özel hastaneye de gidebilirim fiyatı makul olan olursa. Öneriler için tşk.

İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.


 
Cildiyenin acili yok ama git mutlaka, benim de bazen alerjim başlıyor tüm vücudum kabarıyor falan acildeki doktor müdahele ediyor hemen. Erdem hastanesi gıcık bi hastane (aşırı dinlilik vs.) olmakla birlikte fiyatı uygundu.


  • ekaterina  (03.06.17 13:34:00) 
normal acile git


  • cekilmis gayfe  (03.06.17 13:40:57) 
normak acile git, acil doktoru zaten durumu anlar. cidden cok acil bir durum ise doktor da cagiriyorlar zaten


  • oscar  (03.06.17 13:44:09) 
yani normal acile gitmekten kendimi geri koyuyorum. çünkü dengesiz doktorun biri çıkacak bunun yeri burası mı diye ters ters konuşacak muhtemelen. sinirlerime dayanamamaktan çekiniyorum. bende alerjik rinit var bir kere boğulma derecesindeyken gittim ters ters konuştu kafasına vurmadım diye pişman olmuştum açıkçası.


  • traktör  (03.06.17 13:44:56) 
cildiyenin tek bir acil kliniği var ona da konsültasyona gelmezler. acildeki pratisyen ya da acil uzmanı halleder zaten.

sizin tedaviniz de avil dekort ulcuran
  • uzman pratisyen  (03.06.17 13:48:40) 
geçenlerde annem alerjiden komaya girdi. ambulans çağırıp hastaneye götürdük. başlangıcı da seninki gibi terleyip kaşınıyordu. sonra bilinci kapandı falan. doktor ne derse desin sen git acile.


  • cekilmis gayfe  (03.06.17 13:48:44) 
Özel hastaneler Cumartesi günleri saat 2'ye kadar açık oluyor genelde. Orada cildiye polikliniğine gidebilirsin. Yetişemezsen acile girersin.


  • i m cool with that  (03.06.17 13:51:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.