[]

instagram bio'suna meslek yazmak

bunu yapan insanlarla ilgili ne düşünüyosunuz?




 
meslekten başka sahip oldukları birşey olmadığını, şaka şaka.
benim instagramım yok ama olsa yazardım, bence benim mesleğim onların poposundan daha güzeldir diye düşünüyor olabilir bilmiyorum, ben olsam poposundan daha güzel olduğunu düşünmezdim tabi ama bacakdan belki,bence benim mesleğim birçoğunun bacağından daha fazla çekiciliğe sahiptir.

yani, kimisi pr çalışmasını yüzü gözü memesi ne bilim arabası, evi gittiği mekanlarla yaparken, kimisi de elinde olan az imkanlarla okuduğu okulla meslekle filan yapıyor işte.

dr. gregory house'dan gelsin; genetik güzelliğe sahip olmayabiliriz ama genetik zekaya sahipsin. üzülmemelisin.
  • mete kudur  (02.06.17 11:19:46 ~ 11:20:26) 
meslek yazanları yadırgamayı bir kadının oraya "jinekolog eşi" yazdığını gördüğümde bıraktım :D


  • 111111  (02.06.17 11:30:34) 
Ben daha cok

Ogretmen (emoji) Ada'nın annesi (kalp) mehmet'in esi (emoji) kitap-kurdu (kitap emoji) seyahat asigi (emoji) BJK (kalp)

Falan gibi yarak kürek dolduranlara kıl oluyorum.
  • duru arsnova  (02.06.17 11:43:02) 
Duru +1
Meslek rahatsız etmiyor. Ben yazmam gerçi.

  • hasmetizm 2046  (02.06.17 13:52:07) 
hesap, işi ilgili değilse saçma bence. mezar taşına yardoç yazdırmak gibi bişey.


  • elorelia  (02.06.17 13:59:05) 
son derece anlamsız buluyorum.

onun anası, bunun danası, bıdıbıdının karısı olanlara da direkt yazık zaten.
  • megerse  (02.06.17 17:50:14) 
görgüsüzlük ve hava atmak tek amaç. aslında insanların hepsi böyle. %90'nın en büyük amacı sahip oldukları ile hava atmak. para, meslek, eğitim tek amaç bu. birçok insan mesleğini güç, para ve itibar elde etmek için yapıyor. arabayı çeken apaçilerden farkı yok bence. sadece okumuşu.


  • black mamba  (02.06.17 18:07:56) 
övünecek başka şeyleri yok diye düşünüyorum


  • gazozailacatmauzmani  (02.06.17 18:15:12) 
mesala ben fotoğraf işleri için ayrı hesap açmayı düşünüyorum. bir iş artık onların hayatı olmuş şeklindeyse saygı duyarım ama yazmak gereksiz hangi meslek erbabı olursa olsun


  • empty bottle  (02.06.17 18:17:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.