[]

skype iş görüşmesi

ilk defa böyle bir görüşme yapacağım yarın akşam. bu görüşmeler mutlaka görüntülü mü oluyor, 2 kişiden fazla kişi olabiliyor mu, saatte anlaştık işveren o saatte arar di mi başvuran değil?




 
Ik iletisime gecer. Goruntulu olur buyuk ihtimalle. Kiyafetinize dikkat edin yine. Rahat olun, normal gorusmeden farksız gecer.


  • veritaslibertas  (31.05.17 23:06:57) 
veritaslibertas +1

belirtilen saatte online olun yeterli. ben tek kişiyle görüşmüştüm zamanında ama duruma göre daha fazla kişi de olabilir belki, bilemedim.
  • avianthem  (31.05.17 23:08:54) 
evet mutlaka görüntülü oluyor zira sesli olanı telefonda da yapabiliyorlar.


  • celeron 300a  (31.05.17 23:12:57) 
kimi zaman görüntüsüz de olabilir ama çoğunlukla görüntülü yaparlar. kıyafete çok önem vermenize gerek yok bana kalırsa. tabii salaş da giyinmemenizde fayda var. kameradan pek bir şey seçilmiyor ve ağırlıklı olarak omuzlarınızla kafanız görünecek. daha önce birkaç kez gerçekleştirdim ben bunu. ekrana bir şeyler anlatmak başta tuhaf oluyor da alışınca sorun kalmıyor. muhtemelen tek kişiyle görüşürüzsünüz. iki kişi sığmaz zaten. lul

görüşmeden 5 dakika önce skype'yi açın. onlar iletişime geçer. geçmezlerse de durumu öğrenmek için yazarsınız. mikrofonlu kulaklık kullanmanız da iyi olur. bol şans.
  • kislar gecmez beresiz  (31.05.17 23:25:18) 
ben yabancı bir firmada işe başvurunca art arda 3-4 kişi ile görüştüm, farklı günlerde. firmaya göre değişebilir bence.
ilk seferde görüntülü istemediler, gerçekten yeterli seviyede dil bilip bilmediğimi sorgulamak için olabilir belki. ikinci görüşme de kamerasız geçti, üçüncüde epey yetkili bi ablayla görüştük, o görüntülüydü. sonuncusu da patronla idi, o da görüntülü oldu.

  • gkhncnzdgn  (31.05.17 23:28:10) 
yabancı bir firmayla görüşmüştüm,
ilk görüşme direktörle oldu kamerasız,
ikinci görüşme ce'yla oldu ve kameralıydı.

firmaya ve kişiye görede değişebilir, sen yine en azından gömlek giy.
  • facebook  (01.06.17 01:52:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.