[]

bir yere hangi haftasonu daha ucuz bilet var bulmak ?

selam,

skyscanner'da x'den y'ye hangi ayın daha ucuz olduğunu bulabiliyoruz. peki ben cumartesi gidiş pazar dönüş olacak şekilde bir yerden bir yere en ucuz biletin hangi hafta olduğunu nasıl bulabilirim?

ben diyeyim ki,
istanbul'dan şu şehre cmt gidiş, pazar dönüş gitmek istiyorum.
o da bana hangi haftasonunun ucuz olduğunu göstersin.

skyscanner'daki en ucuz ayın en ucuz haftasonu versiyonunu arıyorum :)

 
Spesifik tarih değil de ay seçip takvimden bakabilirsiniz. Misal Dublin-Amsterdam için Haziran ayının sorgusu (siz istediğiniz gibi değiştirin):

goo.gl
  • crown  (31.05.17 13:56:20) 
hopper diye bir uygulama var. bir yere en ucuz uçak biletinin ne zaman olduğunu gösteriyor. siz istediğiniz tarihleri seçtikten sonra da "eğer bir süre daha beklerseniz bu biletleri x lira daha ucuza alabilirsiniz" diye uyarı çıkarıyor. o tarihleri izleme listesine alıyorsunuz ve uygulama o tarihlerdeki uçak bileti fiyatları düşünce size bildirim gönderiyor.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (31.05.17 14:07:24) 
Visa Grup Turizm bünyesinde kuralan Bilet Expert kurulduğu günden bu yana yolcularına ucuz uçak bileti ve promosyon biletler satışa sunarak ekonomik çözümler sunmuştur. Bilet Expert uçak bileti yanı sıra ekonomik otobüs bileti ve budo bileti eş zamanlı olarak aynı platformdan online olarak anında bilet alma imkanı sunmuktadır. Gün içerisinde yüzlerce yolcu otobüs bileti ve uçak bileti fiyatlarını karşılaştırmalı olarak değerlendirip bilet alımlarını güvenli olarak gerçekleştirmektedir. İos ve Android uygulamaları olan bilet expert güçlü teknolojik ve modern altyapısı ile ucuza uçak ve otobüs bileti alımlarını kolaylaştırmaktadır. 4447201 numaralı 7/24 müşteri hizmetleri bulunan bilet expert alınan biletlerde oluşabilecek iptal ve iade işlemlerini kesintisiz sağlamaktadır.Yurt içi ve yurt dışı ucuz uçak bileti ve şehirler arası otobüs bileti satışları web sitesi üzerinden kesintisiz gerçekleşmektedir. Alınan uçak bileti ve otobüs bileti pnr numaraları e mail ve sms yolu ile yolculara iletilmekte olup aynı zamanda sitemiz üzerinden check in yapma imkanı sağlanmaktadır. Hızlı kolay ve güvenli biletin tek adresi www.biletexpert.com


  • sedreka  (06.12.18 12:23:06 ~ 15:15:31) 
google flights bir kurcalayın


  • veritaslibertas  (06.12.18 12:28:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.