[]

aile hekimi havuza girebilir raporu veremez mi?

ege üniversitesi için istenilen şu

"dermatolojik olarak bulaşıcı hastalığı olmadığına dair dermatoloji (cildiye) ve iç hastalıklar yönünden yüzmeye engel durumu olmadığına dair iç hastalıklar (dahiliye) onaylı sağlık raporu veya aile hekimliklerinden yüzme sporu yapmalarında sakınca olmadığını belirten sağlık raporu beyan etmeleri,"

devlet hastanesinde randevu bulamayınca ben de aile hekimine gittim, veremem dedi. onun için idrar tahlili vs gerekir burda yapamayız diyor. ama tüm arkadaşlarım aile hekiminden alınmış sadece mantar yoktur yüzebilir raporuyla havuza girebiliyor. doktor mu haklı ben mi haklıyım? bana acil 1 hafta içinde bu rapor lazım nasıl alcam bilemiyorum.

 
Bolgendeki dandik bi ozel hastaneye git. 10 dakkada yazarlar.
Ben kendi yasadigim sehirde 20 liraya almistim saglik rapurunu

  • eskiden  (31.05.17 12:45:04) 
Verebilir ama doktor da haklı asıl bu işler için tahlil yapılması gerekiyor. İşini usulüne uygun yapan birisiymiş demek ki.


  • bass solo take one  (31.05.17 13:01:14) 
daha geçen dayımla konuştuk. Ege mezunu, 20 yıl önce üniversitesindeki mediko dan almış raporunu. Medikonun doktoru o kadar incelemiş ki takdir ettik adamı, 20 yıl sonra bile. 1 hafta sürenizin kalması hastanenin ya da doktorum suçu değil. Aile hekimiyken bana da böyle emrivaki yapmak isteyen hastalar geliyordu, yok turnuvası var, maça çıkacak vs diye. Ben de rapor vermiyordum. Bu inat falan değil, gerçekten de o raporun gerektirdiği tetkikin elinde olmaması/ yapmaya yetkinin olmaması ile ilgili. Aile hekimi ilkeli bir insanmış ki vermemiş size.


  • fallopian  (31.05.17 13:05:03) 
Aile hekiminiz iyi bir doktormuş, o haklı.

Havuzdan sistit kapmıştım küçükken, hala acısını çekerim. Keşke bütün doktorlar iyice kontrol edip de verseler raporu.
  • peggy  (31.05.17 13:05:43) 
Mediko ya git. Ytu de onlardan alabiliyorsun.


  • fasulyek  (31.05.17 13:32:50) 
Dandik hastane +1. 10 dakikada veriyorlar.


  • arnold schwarzeneger  (31.05.17 13:35:45) 
yalnız benim yazıdan anladığım dermatoloji ve dahiliye/aile hekimi şeklinde.

yani aile hekimi veya medikodan alman yetmeyecek; illa cildiyeye görünmen lazım rapor için.

doktor haklı; diğer arkadaşlarının raporlarını kabul etmiş olmaları üniversitenin hatası. kendi yönetmeliklerine aykırı davranmışlar.
  • montauq  (31.05.17 17:37:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.