[]

Youtube, çat diye kapansa napıcaz?

(Google kapatsa yani...)




 
hiçbir şey yapamazsın, ne yapabilirsin? öyle bir şey olursa mutlaka boşluğu doldurmak isteyenler olacaktır. alternatifler gelir. ama o kadar videoyu arşivleyen biri de olmadığına göre neredeyse hepsi ulaşılmaz olacaktır.


  • ya ben lan neyse  (31.05.17 00:51:11 ~ 00:52:17) 
Youtube sunucu büyüklüğünün bir alternatifi yok ama piyasa boşluğunu doldurmak isteyenler olacaktır. Böyle bir durum olmayacağı için hayallerimi uzatmıyorum


  • gozu acik sevisen yahudi  (31.05.17 00:52:58) 
bi ara yutup engellenmişti de izleseneye çökmüştü millet.


  • freetakilir  (31.05.17 00:59:49) 
her ortamin alternatifi var ve cikmaya da devam ediyorlar pazarda pay almak icin. Kapanirsa, illa bir tanesi onun yerini almak icin atak yapacak. Atiyorum, dailymotion youtube ozellikleri ile evrilecek.


  • evimin paspasi  (31.05.17 01:27:22) 
bir şey olabiliyorsa olur hacı. napsterın audio galaxynin, bearshareın, rapidsharen falan kapandığını gördük. ama hiç sonu gelmedi. her sektör için böyle.


  • baal  (31.05.17 01:32:40) 
Protesto yürüyüşleri yapar google ı kinariz. Geri adım attiririz gibi geliyor bana çünkü benim izlediğim şeylerin yüzde 80 i bu siteden. Diğer yüzde 20 de kaçak yayın yapan şerefsizler. Evimde tvim yok. Youtube elim ayağım resmen. Ted konuşmaları falan. Hepsini geçtim bir çok site youtube embedded kodları ile bir şeyler yapıyor.

Yeri dolmaz çünkü birden youtube olmadı. 16 17 yıllık bir know how basit değil. Adı geçen siteler ya da yeni gelecek siteler sadece reklam planlamasını oturtan kadar bir 5 yıl geçmesi gerekir.

O yüzden kapatılsa inanılmaz bir boşluk olur. Nasıl dolacagi bilinen ama doldurulamayan bir boşluk.
  • sejlav  (31.05.17 04:44:59) 
youtube herhalde dünya internet trafiğinin 5te 1i falandır. öyle bir durum korkunç olur. hafızamızı kaybetmiş gibi oluruz.


  • Ufuk  (31.05.17 05:15:06) 
>"Almost overnight, YouTube shut down 900 groups and individuals documenting the civil war in Syria."
interc.pt

  • esref  (04.11.17 01:17:11 ~ 01:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.