[]

O kisi yerine ben utandim, insanlar hep boyle mi?

Bu insanlar yuzunden bir kampanya olmuyor. Her sey sanki somuruluyor.

mobile.donanimhaber.com

Boyle sark kurnazi cok insan var mi? Parasi yoksa bir sey demiyorum ama bir de bunu hakli gostermek icin soyledikleri:

"Bu olayı eleştirenlerin çoğu liseli veya sosyal hayatı olmayan insanlar"

"Hayatında Avrupa'ya, ABD'ye gitmemiş"

"evde konsol ve video oyunlarıyla hayat geçiren asosyal ekşiciler bilmez"

"Öğrenci evinde tost makinasında yumurta pişirip, kettle'da makarna haşlayan bir ekşici tayfa"

 
"Bir çok kere uyguladım. Hatta kahve bitince ambalajı atmıyorum, içine Metro Grosstan aldığım ucuz kahveyi koyup gidiyorum. Beleş Wi-Fi'den de bugüne kadar 1TB film indirmişimdir.

Hatta şekerleri flaan fazla alıyorum, eve götürüyorum. Tek üzüldüğüm nokta Starbuckslarda tuz yok. Olsa onu da yanımdaki tuzluğa doldurucam eve götürücem. "

Altta da böyle bir yorum var andjsjsj
Donanımhaber ölücülerinden aşşşşırı tiksinsem de, starbucks da tüm dünyada nice yerel kafenin ocağına incir ağacı dikmiş kapitalistin allahı bir zincir olduğundan çok da umrumda değil. 3-5 ezik ölücünün internet sömürmesiyle, kahve çekirdeği götürüp 1 liraya kahve yaptırmasıyla zarar etmezler zaten.
  • duru arsnova  (30.05.17 21:52:39) 
'Hayatında Avrupa'ya, ABD'ye gitmemiş, evde konsol ve video oyunlarıyla hayat geçiren asosyal ekşiciler bilmez ama çok özendikleri Avrupa'lı ve ABD'li insanlar, marketten alışveriş yaparken bile bir ürünün tüm marketlerde ki karşılaştırmasını yapar ve en ucuz olanına gidip alır. '

bu dogru ama. ozellikle abd'de insanlar cash back, save money olaylarini acayip abartmis durumda. her alisveristen once kupon arayisina giriyorlar.
  • allanpoe  (30.05.17 21:55:00) 
Bu çok eski bi' olay, bunu geliştirmişlerdi en son. bir de sözlükte donanımhaber ölücüleri hatta durun bkz verelim (bkz: donanımhaber ölücüleri) şu adreste şukale modunda bi' okuyun bakalım entry'leri daha nelerden utanacaksınız. ben gülmekten 30 dk arkadaşımla konuşamamıştım.

onun dışında ben bu insanlar adına utanmam, adamlar sistemin iyi niyetini kullanıyorlar. ve bunun için de bi' emek bi' fikir bombardımanı atlatıyorlar. kullandıkları sistem de zaten kapitalist sistem, yani zaten normalde starbucks kimseye hayrına kahve veren biryer değil ve dilediği zaman bu açığı kapatabilecek ya da alternatif önlemler alabilecek bir tüccar sonuçta.


benim utandığım insanlar, mesela az önce yemek yerken atv de hoca konuşuyordu, ona soru soruyordu oraya gelen insanlar, ben tam o esnada Allah adına utandım, hatta aklıma geldi sofrada da sordum, bu Allah'ın sıfatları arasında en çok utanan var mıydı diye ? Hani kuvvetli, güzel filan varya utangaç var mı acaba diye. Çünkü ben Allah olsam -ki değilim, bu insanlar yüzünden diğerlerinden utanırdım.

Ve gerçekten Hocayı çok takdir ettim, adı aklıma gelmedi ama; inanılmaz saçma sorulara inanılmaz mantıklı ve sağduyulu cevaplar veriyor, ve evet sözlükte çok karşı çıkılıyor bu adama ama(şimdi adamın adını unuttum ayıp oldu) bence böyle hocalar bu ülke için lazım, o adam kaç para alıyor bilmiyorum ama para için zor yapılacak bir işi yapıyor. yemin ediyorum o adamdaki sabır bende olsa gider puzzle yapar domino filan dizer dünya rekortmenleri arasına girerim. Gerçekten aldığı para helal olsun dedim, hem bi' grup insanı dizginliyor, hem öğreti veriyor onları iyiliğe yönlendiriyor, hem de kafalarında ki sorulara yanıt veriyor. Ama şöyle bir resim düşünün; adam-kadın soruyu soruyor, soru şu minvalde; doğmamış çocuğumun zekatını vermesem olur mu ? hoca cevap veriyor, hayır öyle birşey yok diyip hikayeye bağlayacak ama, soruya cevaba başladığı anda kamera soruyu soranı da gösteriyor, adam sorduğu saçma sorunun cevabını dinlemek yerine kameraya el sallıyor. hoca da o esnada hayır gerek yok, zekat zaten şu durumlarda şunlara farz falan diyor ama bizim adam kameraya el sallıyor.

Yani adam sorusunu sordu, hoca cevapladı adam dinlemedi, hoca cevabı bitirdi başka sorunuz var mı dedi(lükse bak) adam da oradan köydeki halasına işyeri arkadaşlarına filan selam gönderdi.

İlla utanacaksak bence bu tür aklı evvellerden utanalım. sonra kafası basan ama bunu kötülüğe kullanan emektarların adına da yine utanacaksak utanırız.
  • mete kudur  (30.05.17 22:00:19) 
Staj yaptığım yerin altında starbucks vardı. Hava soğuksa kahve alıyordum ve enayi damgası yemiştim bu bedava olayını yapmadığım için. Bu kadar kasan insanlardan haz etmiyorum ben de.


  • jazzabel  (30.05.17 22:04:02) 
ben de bi gariplik göremedim. firma niye yapmış sıkıntı varsa bu promosyonu?


  • baal  (31.05.17 01:04:32) 
ben anlamadim, kahve cekirdegini aliyorsun, sonra bir fincanlik kahve cekirdegini goturup 1 tl karsiliginda starbucks baristasina hazirlatiyor musun? bu mu yani?


  • baldur2  (06.02.18 08:49:56) 
hauahuauhahu. bir tanesi yazmis kahve paketleri biriktirilerek kagit hurdacilarina verilerek gelir bile elde edilebilir :D D:D D:D :D:D:D ::D:D yarildim.


  • baldur2  (06.02.18 08:51:11) 
bu kadar ileri düzeyde bedavacılığın bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. çocukluklarında ve ergenliklerinde çok kısıtlı bir bütçeyle büyüyenlerde, yokluktan gelip dişinden tırnağından arttırdıklarıyla zengin olanlarda böyle bir cimrilik hasıl oluyor. bugüne dek bu beleşçilik mi diyeyim hırsızlık mı bilemedim beni en çok sinirlendirense ekşide de bayağı taraftarı olan kitap çalmanın hak görülmesi durumu. bilgi olduğu için çalınabilirmiş falan. her şeye nasıl kılıf uyduruyorlar şaşırtıcı.


  • pinkpeony  (06.02.18 09:05:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.