[]

kedi tıslaması

saygıdeğer kedi severler. bende bir erkek kedi var sizden iyi olmasın. yaklaşık 1 yaşında kısırlaştırılmamış. eve sokakta bulduğum iki yavru getirdim. yaklaşık bir aylık anneleri ölmüş. neyse bizim erkek yavrular geldiğinden beri bir acayip. internetten okuduklarımdan dolayı yan yana koymaya da korkuyorum boğar diye. sürekli tıslamaya başladı bu. dedektif gibi kedilerin kokularının peşinden gidiyor. biz bile yaklaşınca ortamda yavruların kokusu varsa biraz tıslıyor. koskoca adamlar el kadar kediden korkmaya başladık. bu kedi yavrulara alışır mı? yoksa psikolojisi iyice bozulur mu?




 
çok doğal. kendi ortamına yabancı soktunuz şuan.
miniği ayrı bir odada tutun bir kaç gün ve kapısını kapalı tutun. yanına oyuncak koyun. ertesi gün oyuncağı büyüğe verin. kokusuna alışsın kedinin. siz varken de aynı ortama sokun ara ara. tıslayacaktır yine. ama küçük kendini bir şekilde sevdirir merak etmeyin. küçüğü dövebilir ısırabilir. çok aşırı derece saldırmıyorsa biraz izin verin, paniklemeyin. böyle böyle alışacak.
aynılarını yaşadım. benim kedi küçüğü de dövdü, bizim yüzümüzü gözümüzü de çizdi. eve kedi aldık diye bize de tıslıyordu. ama minik dayak yese de illa yanına gitti oyun sanıyordu, 2. gün alıştılar. şimdi dip dibeler bir an ayrılmıyorlar.
  • veritaslibertas  (26.05.17 23:15:02 ~ 23:15:38) 
O miniğe yazık ya dayağı oyun sanıyormuş zavallıcık.
Tıslayabilirler. Bizimkiler yeni eve tasınırken ikş gün arayla eve tasınmıslardı. İlk gün birbirlerine tısladılar ikş senedir birlikte olan kedi bunlar. Oluyor öyle.

  • fasulyek  (27.05.17 00:17:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.