[]

İlk deneyimini kızlarla yaşayan kız var mı?

Az önce de duyuruda da denk geldim, arada da denk geliyorum "Kızlar genelde ilk deneyimini kızlarla yaşari cümlesine. Gerçekten böyle mi diye sormak istedim. Beş yıl kız yurdunda kaldım, sonra üç sene kızlı evde kaldım, sevgilisi ile dağa kaçan vardı, 12 yaşında seks yapan vardı ama ilk deneyimlerini kızlarla yaşayan veya öpüşmesini kızlarla deneme yaparak geliştiren pek kimseye rastlamadım. Böyleyse kınamıyorum kesinlikle, tamamen meraktan soruyorum. Oldu mu sizde böyle şeyler kızlar? Bu erkekler arası bir mit mi, yoksa genellenebilecek kadar sık da yaşımdan dolayı mı o döneme denk gelmedim? Çevrenizden duydunuz mu?




 
İlk deneyimlerini kızlarla yaşayan bir arkadaşım var ama sonrasında da kızlarla devam etti zaten. onun haricinde iki kız arkadaşım vardı küçükken böyle (nasıl tarif edeceğimi bilemedim, utandım) cinsellikle ilgili merak ettiği şeyleri benimle denemek istediklerini ifade etmişlerdi. Of çok da küçükmüşüz yani 11-13 yaş civarı... ben hiç istemedim, merak da etmemiştim ama yorum yapmam gerekirse bence onlar başka kız arkadaşlarıyla denemişlerdir.

Bunun üzerinden genelleme yapılır mı bilemiyorum. Başka arkadaşlarımdan böyle şeyler duymadım da, görmedim de.
  • irene  (26.05.17 19:28:39) 
İlk defa duydum böyle bir şey. Ama sanırım kız imam hatip lisesinde kalemle cinsel şakalar yapan kızların videosunu şimdi anladım.


  • ruhen hastayim ben  (26.05.17 19:32:35) 
evet ben kızla yaşadım.


  • elvedui  (26.05.17 19:37:46) 
Ben de oldu.Kiyafet ustunden saglam sevisirdik bi kiz arkadasimla.11-12 yasindaydik hemde. Ben ogretmen oluyordum o ogrenci.Baya yaygin bisi bu.Sonrasinda hic utanma filan olmuyordu.


  • maria puder  (26.05.17 19:41:06) 
Hayır yaşamadım. Teması seven insanlardan değilim homofobikte değilim ama bir kadının bana samimi şekilde temas etmesine tahamül edemiyorum.


  • powerpufgirl  (26.05.17 19:41:13) 
biseksüelim ama olmadı bende. hatta bu yaşıma kadar tek cinsel yakınlaşmam kafam çok iyiyken kız arkadaşımı dudağından öpmek oldu. çevremde de hiç duymadım. bahsettiğin cevabı ben de okuduğumda şaşırdım baya.


  • jonestown  (26.05.17 19:42:57) 
Var. Benim de ilk öpüşmem bir kızla olmuştu ama çok küçüktüm. 11-12 yaşlarındaydık. Bunun teması sevip sevmemekle çok da alakası yok. Her şey merak sonucu gelişiyor.

Bu arada baskıcı ailem falan yok, rahat bir ortamda büyüdüm. Ayrıca sonrasında da hayatıma kadınlarla devam etmedim. Dediğim gibi sırf merak.

Not: İmam hatipli değilim. Ailemde dindar olan tek bir kişi bile yok.
  • i m cool with that  (26.05.17 19:46:44 ~ 19:52:48) 
Hayır olmadı bende, yakınımda da duymadim. Şu yaşıma kadar tek kız kıza deneyimim de kafam çok iyiyken kız arkadaşımı dudağından öpmek oldu aaaaa jonestown da burdaymış ne tesadüf :*

Yalnız bence bu Hacılı Hocalı kız yurtları filan oluyor ya. Ablalardan daha sistematik şekilde eğitim megitim olayına girilen yurtlar. E orada erkek sinek bile yasak malum. Oralarda çok oluyordur bence.
  • elorelia  (26.05.17 19:46:50) 
Dokuz on yaşlarındayken ben de filmlerde gördüğüm öpüşmeyi bir kız arkadaşımla denemiştim. Sonra da böylemiymiş bu diyip evciliğe devam etmiştik.


  • umutsuzevjınıkı  (26.05.17 20:41:24) 
Böyle bir efsane duydum ama yapan hiç duymadım. En cinselliğe hevesli erken yaşta libidosu canlanan arkadaşlarım bile böyle bi şey yapmamış.


  • pastörizesüt  (26.05.17 20:49:19) 
İlk defa duyuyorum. Ben de 9-18 yaş arası yurtta yaşadım, sonra kız arkadaşlarımla yaşadım, ilk defa şu an senden duyuyorum. Şaşırdım doğrusu.


  • peggy  (26.05.17 21:00:41) 
Ben de ilk defa duyanlardanim. Pratik yapmak için mi birbirleriyle deniyorlarmis yani? Homofobik değilim ama kendimi düşündüm de, hiç hoşlanmadım bu fikirden. Cinsel eğilimi bu yönde olan ya da normal bulan dener elbette ama tamamen hetero olan biri için enteresan bir durum değil mi?


  • fraise  (26.05.17 21:33:47) 
Olmadı ve hiç duymadım


  • nesenbilneben  (26.05.17 21:55:40) 
ben kadın değilim ama, böyle deneyimi olan bir kaç arkadaşım vardı. biri de eski sevgilimdi hatta. hepsi de öpüşmüşler sadece ortaokul-lise dönemlerinde, başka bir şey olmamış. normal buluyorum, olabilir. zaten bildiğim kadarıyla böyle meraklar gelişimsel anlamda da o dönemlerde normal.


  • veritaslibertas  (26.05.17 21:59:53) 
Yani 10-11 yaşlarındaki kendi vücudunu filan tanıma döneminden bahsediyorsak eğer, 7 yaşlarında filanken (çok uzak bi anı olduğu için 7 yaş diyorum belki 10 filandır) erkek kuzenimle öpüşmeyi denemişliğimiz var. 10 yaşlarında ilkokuldan bi kızla elleşmişliğimiz de var ama ben bunların hiçbirini ilk deneyim olarak düşünmedim çünkü ne yaptığımızın bilincinde değildik. Tamamen çocuksu bi merak bence bu.

Benim bildiğim kadarıyla yakın çevremdeki hiçbir kız da ilk deneyimini bi kızla yaşamadı. 7-10 yaş aralığında bir şeyler yapmışlarsa da bunu ilk deneyim olarak adlandıracaklarını sanmam.
  • kozmosta bir nokta  (26.05.17 22:05:30) 
eskiden yatili okullarda cok yaygindi.


  • cunnilinguist  (26.05.17 22:23:07) 
ben de duyuruda çok duyuyorum. 7- 8 yaşlarında bilinçsizce birtakim sürtünmemsi, temaslı şeyler yaşıyordum kız arkadaşlarımla. sonra hiç olmadı. 14- 21 yaslarim arasında yurtta kaldım. şimdi de ' kadınli' evde kalıyorum ama hiç böyle bişey hissetmedim.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (27.05.17 02:37:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.