[]

Sabiha gökçen'den altunizade'ye

Saat 10.00 da altunizade içinde bir yerde olmam gerekiyor. Eşyam olmayacak. Kaçta sabiha gökçene inersem iyi? Kaç dakikada oraya giderim?




 
9 yeterli olur, 45 dk içinde varırsın. taksiye binerim diyorsan 30 dakika da yeter


  • hosein  (26.05.17 16:22:59) 
9.20 de inecek diyor uçak. Çok mu geç kalırım acaba. Havabus mu yapacam. Bir yere kadar toplu taşınayım. Taksiye 100 lira veresim yok uçak 60 tl :D


  • bir ileti paylastim  (26.05.17 16:27:22) 
9:20 de iniyorsa gec kalirsiniz.


  • for the record  (26.05.17 16:45:50) 
Kaç dk sürer ve nasıl? Ona göre bilet alayım? 15 dk opsiyonlu geç kalabilirim bence


  • bir ileti paylastim  (26.05.17 17:15:40) 
9.20deki inis ideal inis. ucagin gec kalkmasi, ucak indikten disariya cikma suresini de ekleyin. araca binme saatiniz 9.30, 9.40 olabilir. taksiyle bile gitseniz, trafigi de dusunurseniz yetisemeyebilirsiniz.

bu yüzden en geç 09.00'da havalimanı çıkış kapısında olacak şekilde gidin.

yine de dediğiniz uçakla gidecekseniz, gideceğiniz şey iş görüşmesiyse, uçaktan iner inmez mutlaka görüşeceğiniz yere uçağın rötarlı kalktığını, gecikeceğinizi vs. bildirin.
  • tabudeviren  (26.05.17 18:21:57 ~ 18:34:14) 
haftaiçi mi , haftasonu mu. hangi havayolu?

Altunizade öyle bir yer ki , vip cenaze olduğu zaman kilitlenir , köprü çalışması nedeniyle kilitlenir , rte'nin evi kısıklıda olduğu için alakasız bir anda yol kesilebilir falan filan.

"iş görüşmesi" ise riske etmeyin derim. 8'de inin rahat rahat gelin.

Havalimanından çıkar çıkmaz E-11 veya Havaş ile UZUNÇAYIR durağında inilir. Oradan metrobüs ile 5 dakika sonra Altunizade'ye varmış olursunuz.

alternatif : Taksi ile Pendik/Tavşantepe metro istasyonu , metro ile uzunçayır sonra yine metrobüs ile trafiksiz Altunizade.
  • dogalantibiyotik  (26.05.17 18:52:56) 
Haftaya salı günü. 9.20 de inecek olan thy
8.50 de inecek olan pegasus var.

İşle alakalı da öyle ezileceğim durum yok, gerekirse 30 dk geç giderim. En olmadı gelin alın demeyi düşünüyorum.
  • bir ileti paylastim  (26.05.17 18:56:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.