[]

Tasinayim mi yoksa araba mi alayim?

Servis sadece gokturk'ten var ortalama 1200-1500'e ev kiralayabiliyorum. Fatura vs baric.

Bunun haricinde halkali'dan gelen arkadas var. Onun yol giderine 300 orada kiraya cikarsam ortalama kira 700 olmak uzere 1000 tl'ye halkali'dan da kiralayabilirim. Fakat atiyorum acik bir is oldu arkadas arabasini satti diyelim benim araba almaktan baska carem kalmiyor.

Baska bir alternatif ise arnavutkoyde ortalama 700 kira ve yine ortalama 200-300 arasi mazot parasiyla 1000 tl tutuyor.

Son alterbatif olarak ise araba alip avcilardan tasinmayip avcilardan halkali'ya kendi arabamla gitmek ve halkalidan sonrasini da arkadasin arabasiyla devam etmek var. Bunda da avcilar halkali arasi 200-300 desem gene 300 de arkadas versem 600 tl bir gider oluyor. Ailem avcilarda yasiyor yemek, camasir yikama gibi konularda rahat oluyorum yani.

Fakat araba almaya cok da aicak bakmiyorum aslinda. Pesin para yok elimde, borcla alaxahim cunku. Bekar olduğumdan araba rahat, klimali olsun beni yormasin yeter. Performans odakli bir sey istemiyorum zaten.

Not: bu verdigim rakamlar aylik olmakla beraber sadece kira/mazot paralari bunun haricinde yeme, icme faturalar falan da var. Siz ne diyorsunuz, siz olsabiz ne yapardiniz?

Ek soru: aksam 6 gibi halkalidan kucukcekmecedeki askerlik subesine gitmem ortalama ne kadar surer? 6 gibi halkalida olucam.

Simdiden tesekkurler.

 
şirket nasıl bir yerde ki sadece göktürk'ten servis var?

öncelikle el şeyiyle hesap yapma, adam iş değiştirir kavga edersiniz arabayı satar vs. vs. vs., yani başkasını hesaba katarak plan yapma.

ya işyerine yakın ev tut yada avcılarda devam et derim ben.
  • hosein  (26.05.17 10:59:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.