[]

arac km sorgulama

Selam arkadaslar,
Aldigim aracin km sinden supheye dustum de, km sorgusu yapmak istiyorum yalniz nette "hasar bosluk sase no" yaz 5664 e gonder deniyor, yapiyorum fakat " eksik ya da yanlis bilgi" mesaji aliyorum,
Acaba artik km sorgusu yapilmiyor mu,
Yoksa once illa plakayi atip 7 tl bayilip sonra gelen mesaja cevap niteliginde mi sase no atmak lazim, ben zaten kaza durumuna alirken bakmistim tekrar bakmak istemiyorum, zaten aractan yeterince basim agridi, bi yardim please

 
şöyle birşey buldum,

Diğer Sorgulama Şekilleri:
“Şasi No” ile sorgulama:bu sorgulamada HASAR ve ŞASİ NO arasına S harfi konulmalıdır.

Örnek:

HASAR S WL38CVJHE1K313615

şasi numarasını doğru yazdığına emin ol.

ekleme: şasi no km bilgisini vermiyor diye biliyorum bu arada.
  • tamam onu da ben yaptım  (25.05.17 17:40:17 ~ 17:40:53) 
Peki km bilgisi alabilecegim bir sistem veya yontem var mi


  • alttaraf  (25.05.17 17:50:00) 
Eskiden hasar sonuçlarına ek olarak km kayıtları da geliyordu, herhangi bir ek ücret olmadan. Ama birkaç ay önce kaldırdılar. Artık sms ile km bilgisi gelmiyor. Sadece km için mesaj atacaksanız atmayın.
Aracın servis kayıtları varsa oradan kontrol edin, ya da adamdan son tüv muayene kağıdını isteyin o bilgiler doğrultusunda tüv den önceki muayenelerle ilgili bilgi almaya çalışın.

  • battal gemalmaz  (25.05.17 17:52:14) 
tüv trafik muayenesine girişinde de kilometre tutuluyor varsa ona bak


  • Sir Anthony Hopkins  (25.05.17 17:56:09) 
Evet, @tamam nickli arkadasin tavsiyesine uyup sorgu yaptim, normal kaza sorgusu geldi, gitti 7 tl daha, cani sagolsun:)
Orada detay yazin gonderin falan diyor, onu da yapmistim, orda da plaka degisikligi ivir zivir geliyo, yani @battal arkadasin dedigi gibi sanirim km bilgisi almak su an icin mumkun degil,
İyi de, ben araci boyle aldim, yarin bu uygulama ri gelirde ben satarken aracin km si ile oynandigi ortaya cikarsa ne bok yicem ben afedersiniz?
Sozum tabiki boyyuklerimize:((
  • alttaraf  (25.05.17 17:58:27) 
Aracin markasi ne? Ozel servislerde cihaz oluyo. Baglayinca km yi gosteriyo beyindeki. Bosch kts530/550/650 cihaz turevleri cok var sanayilerde. Bilgisayarli ariza tespit yazan bi dukkana girip sorun.


  • ykyt  (25.05.17 18:25:40) 
muayene sisteminde km kayıt altına alındığı için km düşürme olayı çok karşılaşabileceğin bişey değil artık

seni böyle bi tereddüte düşüren şey ne oldu ?
  • berginyonbaenre  (25.05.17 18:45:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.