[]

Ücretsiz VPN

ücretsiz VPN servislerden birini kullanıyormusunuz? hangisini tavsiye edersiniz? yoksa bulaşmamak daha mı iyi?




 
ultrasurf kullanıyorum bir kaç senedir henuz başıma bişey gelmedi


  • eja  (23.05.17 18:10:38) 
zenmate kullandım uzun süre, sonra bir dönem çalışmaz olunca betternet, dotvpn falan ne bulduysam kullandım. imgur bile yıllardır engelliyken başka türlü internetten keyif alamıyorum. kredi kartı ile işlem yapınca kapatıyorum, genelde açık.

en iyisi zenmate bence.
  • doxanikee  (23.05.17 18:10:54) 
İhtiyacım olduğunda Betternet kullanıyorum.


  • minduser  (23.05.17 18:29:19) 
Betternet kullanıyorum ben de.


  • peggy  (23.05.17 18:33:24) 
Opera + beleş vpnini kullanıyorum


  • freetakilir  (23.05.17 18:36:48) 
browsec var; lakin en doğru, düzgün yazanlar belli ne de hangi amaca hizmet ettiği.
araştırdığım kadarıyla merkezi rusya'daymış.
bu son cümle, uzak durmak için yeterli bir neden bence.
  • pangea  (23.05.17 20:15:08) 
operayı övüyorlar bana nispeten güvenilir geliyor. diğer vpn servislerini tehlikeli buluyorum.

kendi sunucunu açıp ona bağlanmanı öneririm.
  • tuzumkuru  (23.05.17 20:28:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.