[]

Romantiklige yakismiyorum

Bu konuda ciddi bir egretilik tasidigima inaniyorum. Romantik davranislara karsi da yakisir tavir sergileyemiyorum. Ya cok soguk, duvar gibi oluyorum anlamsiz bir sey soyluyorum ya da benzer karsilik vermek istersem birtakim ask sevgi sozcukleri gevelemeye calisirken 'Noluyo ya, hic yakismiyo sana' ic sesim beni bitiriyo.

Yani soyle ifade edeyim. Diyelim ki gercekten birisini seviyorum ve bunu sozcuklere dokeyim, dersiniz ki 'Allah belani versin, bu ne ya sen sevme :D'

Ne demek istedigimi anlamissinizdir, boyle olan var mi? Tam bir kazuletim.

 
Ne demek istediğini anladım :D böyle birini tanıdım karşısındaki insan romantiklik beklentisi içindeyse çok can sıkıcı oluyor. Ama zaten romantiklik öyle eğreti duran hareketlerde yapmacık cümlelerde değilmiş romantiklik o anın kendisiymiş. Kaç yaşındasın bilmiyorum da gençsen üzülme büyüyünce geçer, zamanla kendini böyle hareketler yapmak zorunda hissetmiceksin sevdiğine sevdiğini söyle ona değer verdiğini de hissettir ekstra bir şey yapmana gerek yok


  • pastörizesüt  (21.05.17 01:42:38) 
he bende de var o. ağzımda çok eğreti durduğunu düşündüğüm için sevgi sözcükleri ya da sevgili hitapları hiç kullanamam. "canım" bile desem "ne var onda canım!" cümlesindeki tonda çıkıyor sanki. geçiştirmeye çalışırım mal gibi olurum onda da elim ayağıma dolanır.
bi sebebi de bunun şimdi yazarken aklıma geldi heralde bir süredir kimseyi çok içten sevmiyor/sevmemiş olmam. cidden sevsem bi yolunu bulur söylerim hissettiklerimi.

  • norek  (21.05.17 01:42:44) 
ben böyle değilim ama anlayışla karşılayabileceğim bir durum. sevgi sözlerle gösterilmez zaten genelde. o işin süsüdür, rengidir. gece şiir yazıp sabah dövdükten sonra ne anlamı var öyle sevginin. mühim olan anlaşabilmek, anlayabilmek. ben duygusal adamım, karşı taraftan az buçuk da olsa bi' romantizm beklerim (fazlası zaten iyi değil) ama beni sevdiğini biliyorsam göstermese de olur yani problem değil, herkesin mizacı farklıdır. ŞURASI DÜZGÜN OLACAK ŞURASI (kalbi işaret ediyom). gerisi fasa fiso.


  • der meister  (21.05.17 01:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.