[]

Asla kendini sevdirmeyen yabani kedi

Bir yakinimin kedisine bakmak icin bir haftaligina eve getirdim, lakin hayvan beni uyuz etti.
Ne dokunduruyor ne oksatiyor. Şebek gibi sürekli mıç mıç sarılıp koklaşalım falan istemiyorum ama hayvan aşırı yabani. Hadi ilk başta eve yeni geldi alışma sürecindedir falan diyordum ama hiç öyle yerini benimseyememiş gibi stresli bi hali de yok, efeler gibi geçti karşı kanepeye kuruldu. bi saat uyukladı falan az önce "aha sakin duruyo sevdirir belki" diye yanına gittim kedi resmen yerinden kalkıp "bsg aq kimlerle uğraşıyoruz" dercesine yürüdü gitti. Olm az bi şirinlik tatlılık yapmayacaksa, azıcık mırlayıp göbek sevdirmeyecekse ben bu hayvanın bokunu niye temizliyorum? Hayvan bana resmen aynı evde yaşayan iki devlet memuruymuşuz gibi hissettiriyor. Normal mi?

Not: ilk kez kedi bakmıyorum. Daha önce kedim oldu, ayrıca çok insanın kedisine köpeğine ev sahipliği yaptım. Bu kadar yabanisini ilk kez görüyorum.

 
hiçbirinin huyu birbirine benzemiyor...
yani, normal.
belki bir süre sonra yaklaşmaya başlar.
  • blatta hiberna  (20.05.17 23:16:42) 
Yani sevmek zorunda degilsin minciklama hayvani sen de. :) yemegini suyunu ver yeter


  • bu benim teorim  (20.05.17 23:19:54) 
O şerefsizin amcasının oğlu da benim komsudaydi. Serefsizin adını Karabaş koydugumdan midir tam emin değilim ama bir kere bile sevdirdigini hatırlamıyorum ne bana ne de sahibi olan kıza. Bildiğin somurtuk şekilde yaşadı bina da 3 ay. Sonra Ankaraya geri gönderildi.

Üstelik geldiğinde 1 aylık ya vardı ya yoktu. Komşunun annesinin kedisi dogurmustu. Komsu da almış bir tanesini. Kedinin doğum yeri ankaraydı. Ben Ankaranın o memur zihniyetine vermiştim olayı.

Ayrıca hatırladım haysiyetsiz kediyi yine sinirlendim
  • sejlav  (21.05.17 03:08:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.