[]

yırtılan ayakkabının garantiden kabul edilmemesi

merhabalar. deichmann'dan aldığım bir çift ayakkabının sol tekinde, topuk kısmında yırtılma oldu. darbe veya kesik sonucu değil, kendiliğinden açılma diyeyim. benim ayakkabım farklı ama şu resimde kırmızı ile çizdiğim yer;

i.hizliresim.com

incelemeye gitmesi için verdim, alakasız bir yer olduğu için ve sadece 1 tekinde olduğu için tamir ederler veya iade alırlar, hediye çeki verirler diye düşünmüştüm. ama kabul edilmemiş. kafama yatmadı açıkçası. napayım?

 
kullanıcı hatası olmadığına eminsen tüketici hakem heyetine başvur.


  • nrmnm  (20.05.17 07:35:46) 
aldığım mağaza önüne gider makasla küçük küçük keserdim. giren çıkanlara da açıklama yapardım. mal benim malım kimse bişe diyemez. hastasıyım rezaletin. yanına da video çeken bi arkadaş aldın mıydı oldu bu iş.


  • hasmetizm 2046  (20.05.17 12:20:00) 
sikayetvar.com a yazinca ilgileniyor deichmann


  • elbar  (20.05.17 14:02:40) 
Aldigim ayakkabida benzer bir acilma olmuştu. Yaklasik bir hafta sonra "uretimden kaynakli" raporu geldi. "Istediginiz ayakkabiyi alin. Fark olursa hallederiz falan dediler. Para iadesi istedim. hic itirazsiz iade yaptilar.
Bu acidan memnun kaldim ama bir daha da alışveriş yapmadim Deichmann'dan.
Eminsenin tekrar incelemeye gonderin size gelen cevaplari saklayin. Son care mutlaka tukeyici hakem heyeti.
  • runagain  (20.05.17 19:36:35) 
Kavga edince kabul ediyorlar Turkiye'de. Ayni seyi Almanya'da yapsinlar bakalim!


  • Traveller  (20.05.17 22:08:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.