[]

ilişkiniz için kendinizi değiştirir misiniz?

partneriniz öyle istiyor diye kendinizi,yaşam tarzınızı, giyiminizi, dininizi ya da mezhebinizi, siyasi görüşünüzü, tuttuğunuz takımı, yaşadığınız şehri/ülkeyi, görüşeceğiniz/görüşmeyeceğiniz insanları, hayat görüşünüzü, işinizi vs. değiştirir misiniz?

ciddi olabilecek ilişki için.


 
Kisisel ozelliklerimi degistirmem, kosullar -daha iyi olmak kaydiyla- evet. Yani kosullari degistirebilirim rahatlikla.


  • perfectum  (12.05.17 22:16:08 ~ 22:16:56) 
Tabiki değiştirmem.

Değiştirince, ilişki bitiyor.
  • MaNOfTheYear  (12.05.17 22:16:17) 
değiştirir sen de bu sefer değiştiğin için sorun oluyor ":)" .

bir insanın değişmesini talep etmek ilişki için yersiz bir durum. Ya öyle olduğu için seversin ya da anlaşamazsın..

herkes ne ise o olmalı karşıdaki de onu o şekilde kabullenip sevmeli "eksisi" ve artısısıyla..kimse kimse için kendisini kendi yapan özelliklerden vazgeçmemeli..
  • qazaqwsx  (12.05.17 22:20:41 ~ 22:25:55) 
Evet.


  • bir ileti paylastim  (12.05.17 22:21:22) 
Partnerim istiyor diye değil, kendim istediğim için değişebilirim, tabii beni, karakterimi ve ilişkiyi olumlu yönde etkileyeceğine karar verdiğim takdirde. Değişmek illa kötü bir şey olmak zorunda değil, ama yukarıda saydıklarının çoğu da çok radikal şeyler. Yani partnerim değil, kimse siyasi görüşüme, din tercihime ya da görüştüğüm insanlara karışamaz; ama istiyorsam o kişi için yaşadığım şehri/ülkeyi değiştirebilirim.


  • lolita  (12.05.17 22:23:11) 
Din değiştirmem. Çok dindar sayılmam ama değiştirmem.
Seviyosam ve güveniyosam, yaşadığım şehri ülkeyi değiştiririm.
Giyimimi değiştirmem, çünkü bu yaşa kadar asla bu konuda hata yapmadım, kimseden uyarı almadım. Buna karışamaz.
Takım konusuna zaten bi ilgim yok, hiç maç izlemedim hayatımda, soranlara söylemek için takım tutuyorum, bu yüzden değiştirebilirim.
Siyasi görüşümü asla değiştirmem, kırmızı çizgidir benim için.
Görüştüğüm insanlar konusunda da bişey diyemez, çünkü bunda da giyim konusu gibi, hiçbi yanlışım olmadı, çok iyi seçerim. Sırf o sevmedi diye kimseyi kesip atamam, ama aynı ortamlarda bulunması için zorlamam.

Ama mesela bana faydası olabilecek şeyler isterse, her sabah yüzmeye gitmemi, şekerli beslenmeye son vermemi istese bunları yaparım. Çok alkol tüketiyor olsam, ya da sigara içiyor olsam bunları tamamen bırakırdım o istese.
  • megalomaniac  (12.05.17 22:23:24) 
asla.

ha ama kendimde sevmediğim özelliklerim var (inatçılık, çabuk sinirlenme vb) ve bunlar ona zarar veriyorsa törpülemeye özen gösteririm.
  • nice tnetennba  (12.05.17 22:52:53 ~ 22:53:10) 
2sene dayanabildim böyle hayvan gibi sevmeme rağmen. Denendi olmuyor öyle o senin kimliğin yani sen homoseksuel bireylere zorla hetero olacaksın demek gibi bir sacmalık bence bu da


  • fıytfıyt  (12.05.17 23:45:02) 
abicim zaten ilişki dediğin şey, iki tarafın da makul ölçüde kendisinden taviz vermesi değil mi?

sen bakma değişmem diyene, kendi bile farkında değildir değiştiğinin.
  • keçeli kalem  (13.05.17 00:05:47) 
benim değiştiğim ölçüde o da değişiyorsa değişirim. ama herkesin vazgeçemeyeceği şeyler vardır.


  • dedim ben sana  (13.05.17 00:28:36) 
ben daha önce hiç aşık olmadım, eğer olsaydım/olursam herşeyimi değiştirirdim/değiştiririm diye düşünüyorum. aşk lan bu. onun için ölürüm diyor insanlar ama giyimini değiştirmiyor mesela, bana komik geliyor. ben değiştiririm, ne istiyorsa nasıl istiyorsa. bunu yaptığım için de sıkılıp gidecekse gitsin.


  • mete kudur  (13.05.17 00:54:09 ~ 00:54:49) 
sadece istenildiği için hiçbir şeyi değiştirmem. eğer mantık seviyesinde daha iyiyse değiştiririm. zaten partnerimin de bana bunu önermesi gerek bence.


  • i drive the hearse  (13.05.17 01:00:16) 
Bunlarin hebsini birden toptan mi degistirecegiz? O zaman degistiririm. Bana yeni bir ben lazim.


  • velvetmorning  (13.05.17 08:16:20) 
Sana su sac sekli, su kiyafet yakışıyor gibi seyler icin evet. Kaldi ki bu kadarini arkadas vs etkisiyle de yapabiliyoruz.

Ayrica @keceli kalem +1 bazi seyler değişiyor zaten ister istemez. Ama kisiligimi inançlarımı degistirmem.
  • runagain  (13.05.17 14:23:07) 
değiştirmem ama geliştiririm.


  • zgrydn  (13.05.17 14:47:27) 
iyi de yazdığın şeyler birbirinden çok farklı şeyler. "kendinizi" ile "yaşadığını şehri" değerleri arasında dağlar kadar fark var. kendimi değiştirmem. yaşadığım şehri, ülkeyi vs değiştiririm. siyasi görüşümü değiştirmem; ama daha ılımlı olmayı öğrenebilirim. giyimimi, eğer tarzımdan çok farklı değilse, istediği yönde değiştirebilirim. mesela daha renkli giyinmemi mi istiyor? tamam, sıkıntı yok. ha şort giymemi mi istiyor? cık, orada dur.

vb.
  • sen git ben geliyorum  (14.05.17 18:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.